Bryan Cranston wil terugkeren als Walter White

Hij ziet het graag gebeuren.

Jim Pedd, 21-02-2017 08:00

Niet lang nadat Breaking Bad eindigde, begonnen Vince Gilligan en Peter Gould met prequelserie Better Call Saul. Die serie heeft rollen voor onder meer Bob Odenkirk en Jonathan Banks en begint langzaamaan connecties op te bouwen met de oorspronkelijke show. Zo zien we in dit derde seizoen Giancarlo Esposito weer als drugsbaron Gus Fring en zou Aaron Paul wellicht terugkeren als Jesse Pinkman.
Nu is het de vraag of ook Bryan Cranston bereid is terug te keren en dat blijkt zo te zijn. De acteur keert maar al te graag terug als Walter White. "Ik denk dat het leuk zou zijn. Maar ik ben er nog niet voor benaderd. Ik weet dat Vince [Gillian] niets zou doen dat het merk zou kunnen beschadigen. Dus denk ik: 'Kan een kleine rol dan? Als je twee kerels in een supermarkt ziet? Ik weet het niet.' We weten dan niet eens dat we elkaar drie jaar eerder zagen. Dat is het leven. Ik zou het meteen doen. Als Vince dat wil, doe ik het."

Voorlopig zal die cameo er vermoedelijk echter niet in zitten. Maar na twee seizoenen begint de serie langzaam meer connecties te krijgen met Breaking Bad, dus het zou zomaar eens binnen een of twee jaar kunnen gebeuren.

Bron: Screenrant

Lees meer over: Breaking Bad, Better Call Saul, Bryan Cranston, Walter White, Vince Gilligan, Peter Gould, Bob Odenkirk, jonathan Banks, Aaron Paul, Giancarlo Esposito

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen

'Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader