search
'Castle Rock' krijgt tien afleveringen

'Castle Rock' krijgt tien afleveringen

De serie van Stephen King en J.J. Abrams moet later dit jaar op televisie te zien zijn.

Jim Pedd

Dat ging snel. Hulu heeft besloten de psychologische horrordramaserie van J.J. Abrams en Stephen King een complete seizoen van tien afleveringen te gunnen. Daarnaast zijn er via Deadline wat meer details naar buiten gebracht over de show, waarvan later dit jaar nog de productie moet beginnen.


De serie speelt zich af in de wereld van de boeken van Stephen King en draait om het fictieve dorpje Castle Rock. Daarin spelen zich boeken als Cujo, The Dark Half, IT en Rita Hayworth and The Shawshank Redemption af. Het project wordt ontwikkeld door Sam Shaw en Dustin Thomas, die dus inspiratie halen uit die boeken.

Er is nu ook een omschrijving naar buiten gebracht door Hulu:
Een psychologische horrorserie die zich afspeelt in Stephen Kings multiversum. Castle Rock combineert de mythische schaal en intieme verhalen van Kings geliefde werken en weven die samen tot een epische saga van duister en licht, zich afspelend binnen een paar vierkante kilometer in Maine. Castle Rock is een nieuwe spannende serie/thriller, eentje die thema's en werelden verkent van het hele canon van King.

Aanbevolen artikelen