Laatste verhaallijn vierde seizoen 'Agents of SHIELD' voor de fans

Laatste verhaallijn s4 AoS voor de fans

Extra belonend voor de trouwe kijker.

Jim Pedd, 23 februari 2017 om 08:00

ABC-serie Agents of S.H.I.E.L.D. bevindt zich nu in het vierde seizoen en wordt langzaamaan sterker. De producenten stellen nu dat de laatste paar afleveringen van dit seizoen erg bevredigend zullen worden voor fans van de serie. Sterker nog, ze noemen de laatste verhaallijn dit seizoen echt belonend.
Showrunner Jed Wedon vertelde het volgende: “Ik denk dat dit spannender is dan ooit. Dat klinkt misschien gespeeld, maar wat ze [de showrunners] bedacht hebben, de manier waarop ze het opgezet hebben, gaat de hele wereld op z’n kop zetten en je wildste fantasieën over wat je de eerste drie seizoenen gezien hebt, allemaal uit laten komen. Iedereen die al sinds het begin kijkt, zal heel blij worden.”

Er worden ook vragen uit het verleden beantwoord. “We zouden ons werk niet goed doen, als we dat onbeantwoord zouden laten. We gaan zo als, maar als je alles waar je om geeft terug ziet, is dat een mooie beloning. Voor ons is het geweldig om te spelen met die wereld. Er zijn gesprekken die we twee jaar geleden gevoerd hebben, die nu uitkomen.”

Bron: IGN

Lees meer over: Agents of SHIELD, Marvel, ABC, Chloe Bennet, Jed Whedon, LMD, Clark Gregg, Phil Coulson

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws