search

Ons nieuws van donderdag 23 februari 2017

Suits krijgt spin-off met Gina Torres
Series / Nieuws

Suits krijgt spin-off met Gina Torres

Ze kruipt er voor terug in de huid van Jessica Pearson...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

USA Network heeft bekend gemaakt dat het werkt aan een spin-off van de serie Suits. Meteen werd eveneens aangegeven dat Gina Torres terug haar rol zal opnemen als Jessica Pearson. Deze rol heeft ze zes seizoenen vertolkt in de oorspronkelijke reeks Suits.

Torres verraste vriend en vijand door halverwege het zesde seizoen van Suits haar vertrek aan te kondigen. Het blijft nog steeds een beetje raden naar de echte drijfveer achter deze beslissing. Officieel stelde ze immers dat ze terug wou verhuizen naar Los Angeles. Het bijwonen van de opnames (die gebeuren in Toronto) zou daardoor onmogelijk geworden zijn. Toch werd er altijd gedacht dat dit niet de echte reden is achter haar beslissing om te stoppen met Suits.

Na het vertrek van Torres uit Suits duurde het niet lang vooraleer ze nieuwe aanbiedingen wist te strikken. Zo zal ze onder meer te zien zijn in de serie 'The Catch' van ABC. Ben jij benieuwd om Torres te zien schitteren in de spin-off van de reeks Suits? Wij in ieder geval wel!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
J.R.R. Tolkien in 'Legends of Tomorrow' S2
Series / Nieuws

J.R.R. Tolkien in 'Legends of Tomorrow' S2

Na George Lucas, speelt nu ook de schrijver van Lord of the Rings een rol.

The CW-serie [url2=]Legends of Tomorrow[/url2] blijft bekende mensen integreren in zijn verhalen. Zagen we al hoe de helden George Lucas moesten redden, de bedenker van de Star Wars-franchise, zullen we nu zien hoe ze J.R.R. Tolkien ontmoeten. Hij bedacht natuurlijk de Lord of the Rings. Dit nieuws werd onthuld door producent Marc Guggenheim, die onderstaand bericht op Twitter plaatste.


Uit de tweet blijkt dat Jack Turner de rol van Tolkien mag spelen. Wellicht dat hij ook in gevaar gebracht wordt, net als met George Lucas gebeurde in de serie. En waar Lucas na de jaren zeventig van grote invloed was op pop culture, was Tolkien dat al sinds de jaren dertig.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Castle Rock' krijgt tien afleveringen
Series / Nieuws

'Castle Rock' krijgt tien afleveringen

De serie van Stephen King en J.J. Abrams moet later dit jaar op televisie te zien zijn.

Dat ging snel. Hulu heeft besloten de psychologische horrordramaserie van J.J. Abrams en Stephen King een complete seizoen van tien afleveringen te gunnen. Daarnaast zijn er via Deadline wat meer details naar buiten gebracht over de show, waarvan later dit jaar nog de productie moet beginnen.

De serie speelt zich af in de wereld van de boeken van Stephen King en draait om het fictieve dorpje Castle Rock. Daarin spelen zich boeken als Cujo, The Dark Half, IT en Rita Hayworth and The Shawshank Redemption af. Het project wordt ontwikkeld door Sam Shaw en Dustin Thomas, die dus inspiratie halen uit die boeken.

Er is nu ook een omschrijving naar buiten gebracht door Hulu:
Een psychologische horrorserie die zich afspeelt in Stephen Kings multiversum. Castle Rock combineert de mythische schaal en intieme verhalen van Kings geliefde werken en weven die samen tot een epische saga van duister en licht, zich afspelend binnen een paar vierkante kilometer in Maine. Castle Rock is een nieuwe spannende serie/thriller, eentje die thema's en werelden verkent van het hele canon van King.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste verhaallijn vierde seizoen 'Agents of SHIELD' voor de fans
Series / Nieuws

Laatste verhaallijn vierde seizoen 'Agents of SHIELD' voor de fans

Extra belonend voor de trouwe kijker.

ABC-serie Agents of S.H.I.E.L.D. bevindt zich nu in het vierde seizoen en wordt langzaamaan sterker. De producenten stellen nu dat de laatste paar afleveringen van dit seizoen erg bevredigend zullen worden voor fans van de serie. Sterker nog, ze noemen de laatste verhaallijn dit seizoen echt belonend.

Showrunner Jed Wedon vertelde het volgende: "Ik denk dat dit spannender is dan ooit. Dat klinkt misschien gespeeld, maar wat ze [de showrunners] bedacht hebben, de manier waarop ze het opgezet hebben, gaat de hele wereld op z'n kop zetten en je wildste fantasieën over wat je de eerste drie seizoenen gezien hebt, allemaal uit laten komen. Iedereen die al sinds het begin kijkt, zal heel blij worden."

Er worden ook vragen uit het verleden beantwoord. "We zouden ons werk niet goed doen, als we dat onbeantwoord zouden laten. We gaan zo als, maar als je alles waar je om geeft terug ziet, is dat een mooie beloning. Voor ons is het geweldig om te spelen met die wereld. Er zijn gesprekken die we twee jaar geleden gevoerd hebben, die nu uitkomen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.