Promo 'Arrow' aflevering 'The Man under the Hood'

Promo Arrow aflevering The Man under the Hood

Er staat een grote strijd op het punt om uit te breken.

Jim Pedd, 4 april 2014 09:36


Er is een uitgebreide promo vrijgegeven voor de aankomende nieuwe aflevering van DC-serie Arrow. Televisienetwerk The CW gaf de promo van de aankomende negentiende aflevering van het tweede seizoen vrij, met de titel The Man Under the Hood. Er is ook al een synopsis vrijgegeven van de aflevering.

”Oliver, Canary, Diggle en Felicity keren terug naar de schuilplaats en ontdekken dat Slade daar op hen wacht. Er breekt een groot gevecht uit en een lid van Team Arrow wordt naar het ziekenhuis gestuurd. Thea bereikt haar breekpunt, precies op het moment dat Oliver haar bereikt. Slade komt tussen beiden en Oliver komt voor een moeilijke keus te staan – zijn strijd met Slade of zijn familie. Ondertussen heeft Laurel moeite met een nieuw geheim.”

De aflevering is geregisseerd door Jesse Warn en gebaseerd op een verhaal van Greg Berlanti en Geoff Johns. Het scenario is geschreven door Andrew Kreisberg en Keto Shimizu. De aflevering The Man Under the Hood is in de Verenigde Staten op 16 april te zien.


Bron: ComingSoon

Lees meer over: arrow, the man under the hood, greg berlanti, geoff johns, oliver queen, stephen amell, jesse warn, andrew kreisberg, keto shimizu

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws