Seizoen 5 'The Walking Dead' wordt erg duister

En drie castleden zijn gepromoveerd tot vaste aanwezigen.

Jim Pedd, 04-04-2014 11:11

Het vierde seizoen van The Walking Dead kwam afgelopen week met recordkijkcijfers tot een einde. Daarbij lieten de makers ons met veel vragen achter. Showrunner Robert Kirkman ging in een gesprek met TVLine alvast in op het volgende seizoen. Daarnaast had THR nog een castaankondiging.
"We hadden het gevoel dat we meer geheimen moesten hebben, zodat mensen vragen bleven stellen," vertelde Kirkman. "Dat we Beth en Carol en Tyreese en Judith niet in de finale lieten zien biedt ons die mogelijkheid. Maar we zullen vroeg in het vijfde seizoen vragen over hun lot beantwoorden."

Ook de vraag wat Terminus, een ogenschijnlijke veilige plek voor overlevenden, is, wordt snel beantwoord. "Wie de mensen van Terminus zijn en wat ze precies van plan zijn, ook daar komen we vroeg in het vijfde seizoen aan toe."

Verder had THR nog een aankondiging over het nieuwe seizoen. Het blijkt dat Andrew J. West, Alanna Masterson en Christian Serratos gepromoveerd zijn tot vaste castleden. Hun personages werden allemaal geïntroduceerd in het vierde seizoen van de serie. En ze krijgen het zwaar te verduren in het nieuwe seizoen.

"Om te zien hoe Gareth en Rick en de mensen van Terminus en onze overlevenden het tegen elkaar opnemen, dat wordt erg interessant," vertelde Kirkman verder nog. "Er zit een erg diepe en duistere geschiedenis achter Terminus en hoe deze mensen zo geworden zijn."

De serie keert in oktober terug.

Lees meer over: the walking dead, seizoen 5, robert kirkman, andrew j west, alanna masterson, christian serratos, beth, carol, tyreese, judith, terminus, gareth, rick

Populair nieuws