search
Nieuwe crossover The CW-series op komst
Series / Nieuws

Nieuwe crossover The CW-series op komst

Dit keer met een echte rol voor Supergirl?

Toen Invasion! op The CW te zien was, dachten velen dat er gewoon vier afleveringen uitgebracht zouden worden rond Supergirl, The Flash, Arrow en Legends of Tomorrow. Dat bleek niet te kloppen en het ging uiteindelijk om een driedelige crossover. Supergirl, die toen pas net bij The CW verkeerde, trok aan het korte eind en had weinig te doen in die crossover.


Daar moet verandering in komen met een nieuwe crossover. The CW wil een nieuw verhaal maken, waarbij ditmaal wel iedereen tegelijk te zien is. Dat vertelde uitvoerend producent [url2=]Andrew Kreisberg[/url2] tegenover Entertainmetn Weekly. Hij denkt ook dat het dit jaar makkelijker wordt.

"Wat we niet echt gepland hadden - omdat we ons er niet van bewust waren dat Supergirl van CBS naar CW zou wisselen en er echt onderdeel van zou worden - was dat deze serie dagen zonder opnames zou hebben, wat de anderen wel hadden. Melissa [Benoist] zat uiteindelijk vooral in The Flash en toen Arrow, dus moesten we Supergirl vooral stilleggen waardoor de rest niet in haar serie kon verschijnen. Nu we vroeg in de planning al een vernieuwing hebben, en de seizoenen plannen, kunnen we die momenten inplannen en wordt het makkelijker om er een omheen rond te bouwen."

Extra moeilijk is dat The CW een vijfde serie in ontwikkeling heeft rond DC-personage Black Lightning, waarmee de logistiek van al die crossovers zo mogelijk nog ingewikkelder wordt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen