Cress Williams is 'Black Lightning'

Cress Williams is 'Black Lightning'

Jefferson Pierce komt naar The CW.

Jim Pedd, 28 februari 2017 om 08:00

Het is officieel: The CW brengt nu ook DC-personage Black Lightning naar het kleine scherm. Greg Berlanti mag de serie maken, met als hoofdrolspeler Cress Williams. Hij speelt in de vijfde DC-serie van The CW de rol van Jefferson Pierce.
Jefferson Pierce was ooit een superheld, maar besloot de cape van Black Lightning aan de wilgen te hangen, om zich te concentreren op zijn gezin. Maar zijn passie voor rechtvaardigheid en lichte ontvlambaarheid maken dat hij snel terug moet keren. Het heeft naar het schijnt vooral te maken met zijn dochter, die als jonge topleerling van haar klas, gerekruteerd wordt door een lokale bende.

Black Lightning was de eerste Afrikaans-Amerikaanse superheld van DC Comics. Zijn twee dochters werden ook superhelden: Anissa Pierce werd Thunder en Jennifer Pierce stond bekend als Lightning. Of de serie zich af gaat spelen in het multiversum van Supergirl, The Flash, Arrow en Legends of Tomorrow is niet zeker, maar wel waarschijnlijk.

Lees meer over: Black Lightning, The CW, Greg Berlanti, Mara Brock Akil, Salim Akil, Cress Williams, DC Comics, Personage, Serie

Populair nieuws