search
Revolutie op poster 3e seizoen 'iZombie'
Series / Posters

Revolutie op poster 3e seizoen 'iZombie'

Zijn jullie klaar voor de zombieoorlog?

Het ziet ernaar uit dat The CW's iZombie iets van een revolutie door gaat maken in het derde seizoen. Op een eerste poster voor de derde reeks, zien we hoofdrolspeler Rose McIver, die haar best doet om zoveel mogelijk te lijken op Che Guevara. Hieronder het beeld.
Het beeld volgt op de finale van seizoen 2, met de titel Salivation Army, dat onthulde dat er een groep militante zombies was die van Seattle de hoofdstad van zombies wilde maken. De synopsis van dit seizoen laat zien dat Liz hier ook mee te maken gaat krijgen.

"In dit derde seizoen, heeft Liv ontdekt dat er meer zombies in Seattle leven dan ze ooit gedacht had. Sterker nog, er is een bedrijf dat een klein zombieleger in dienst heeft en dat leger bereidt zich voor op de dag dat de mensheid van hun bestaan leert. Major vindt een baan en acceptatie in dit leger.

Liv en Clive onderzoeken de moord op een zombiegezin, dat wellicht kan leiden tot een grote zombie-mensenoorlog. Rav's voormalige baas bij het CDC komt naar Seattle om onderzoek te doen naar de Max Rager-slachting. Blaine merkt dat het leven als mens zonder herinneringen aan zijn kwaadaardige verleden een zegening is en dus geen vloek. Peyton ontdekt een feit dat kan leiden tot een schurk die overal achter zit.

Dit seizoen eet Liv de hersenen en krijgt ze de eigenschappen van een dominatrix, een JACK-ASS achtige stuntman, een roddelaar op kantoor, een kleuterschooldocent, iemand die gelooft in samenzweringen, een dungeon master en veel meer mensen."


Vanaf 4 april te zien op The CW.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen