search
'Iron Fist'-ster wil spin-off rond Heroes for Hire
Series / Nieuws

'Iron Fist'-ster wil spin-off rond Heroes for Hire

De personages zijn er...

Deze maand krijgen we eindelijk de laatste van vier series van Netflix en Marvel te zien. Iron Fist wordt dan toegevoegd aan het illustere rijtje waar Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage al in staan. In de aanloop naar de serie, die vanaf 17 maart op Netflix te streamen is, krijgen we langzaamaan meer te weten. Zo nu dat als het aan hoofdrolspeler Finn Jones ligt, er zo snel mogelijk een spin-off komt rond Heroes for Hire of Daughters of the Dragon.


"En ik denk dat, kijkend naar het Daughters of Dragon ding, het geweldig zou zijn om een televisieserie met de Heroes for Hire en de Daughters of Dragon te zien, die dan samenwerken om misdadigers op te pakken," aldus Jones.

De Heroes for Hire zijn een superheldenteam geleid door Luke Cage en Iron Fist, terwijl de Daughters of the Dragon een team van Colleen Wing en Misty Knight zijn. Al die spelers zijn te zien in de series van Netflix en Marvel, dus wie weet behoort zo'n serie wel ooit tot de mogelijkheden. In elk geval staat Netflix er wel voor open om meer series te maken, want zo lanceerde het er al een rond Jon Bernthal als The Punisher.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen