search

Ons nieuws van vrijdag 3 maart 2017

Eerste officiële trailer 'Ducktales'-reboot
Series / Nieuws

Eerste officiële trailer 'Ducktales'-reboot

De geliefde animatieserie keert komende zomer terug.



Na een korte teaser van een tijdje terug, hebben Disney Television Animation en Disney XD nu een eerste officiële trailer onthuld van hun herleving van de klassieke tekenfilmserie DuckTales, die in de zomer van 2017 zijn première zal beleven. De beelden kun je hierboven bekijken.

In de nieuwe reeks afleveringen van Ducktales volgen we de gierige Dagobert Duck, zijn nieuwsgierige neefjes Kwik, Kwek en Kwak en de optimistische en temperamentvolle Donald Duck. Samen reizen ze de wereld rond en beleven ze de meest uiteenlopende avonturen.

Naast de voorgenoemde personages zien we natuurlijk ook oude bekenden zoals Govert Goudglans, Turbo McKwek, de Zware Jongens en Zwarte Magica. De teaser kun je hierboven bekijken.

Wat vinden jullie van de trailer? Laat je mening hieronder horen!!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Derde seizoen 'Better Call Saul' brengt ons Saul Goodman
Series / Nieuws

Derde seizoen 'Better Call Saul' brengt ons Saul Goodman

Maar niet op een manier die je zou verwachten.

Spin-off serie Better Call Saul draait om één ding: laten zien hoe Jimmy McGill de Saul Goodman werd, die we kennen uit AMC's Breaking Bad. Het derde seizoen van de serie zal steeds dichter bij die figuur komen, want nu blijkt dat we Saul gaan ontmoeten.

"We krijgen voor het eerst Saul Goodman te zien," zei acteur Bob Odenkirk tegen The Hollywood Reporter. "Maar niet zoals je dat verwacht. Je zult Saul Goodman te zien krijgen, maar hij is niet wat je in Breaking Bad zag. Het personage zal te zien zijn op een iets andere manier dan je gewend bent."

Wanneer we dan Saul gaan zien wilde Odenkirk niet weten. Maar de terugkeer van Gus Fring (Giancarlo Esposito) naar de franchise, laat zien dat Saul vermoedelijk op een bepaald moment opduikt en gaat samenwerken met de drugsbaron. Naar het schijnt is de opkomst van deze drugsbaron ook een centraal verhaal in het derde seizoen.

Op 10 april is de show weer te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Iron Fist'-ster wil spin-off rond Heroes for Hire
Series / Nieuws

'Iron Fist'-ster wil spin-off rond Heroes for Hire

De personages zijn er...

Deze maand krijgen we eindelijk de laatste van vier series van Netflix en Marvel te zien. Iron Fist wordt dan toegevoegd aan het illustere rijtje waar Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage al in staan. In de aanloop naar de serie, die vanaf 17 maart op Netflix te streamen is, krijgen we langzaamaan meer te weten. Zo nu dat als het aan hoofdrolspeler Finn Jones ligt, er zo snel mogelijk een spin-off komt rond Heroes for Hire of Daughters of the Dragon.

"En ik denk dat, kijkend naar het Daughters of Dragon ding, het geweldig zou zijn om een televisieserie met de Heroes for Hire en de Daughters of Dragon te zien, die dan samenwerken om misdadigers op te pakken," aldus Jones.

De Heroes for Hire zijn een superheldenteam geleid door Luke Cage en Iron Fist, terwijl de Daughters of the Dragon een team van Colleen Wing en Misty Knight zijn. Al die spelers zijn te zien in de series van Netflix en Marvel, dus wie weet behoort zo'n serie wel ooit tot de mogelijkheden. In elk geval staat Netflix er wel voor open om meer series te maken, want zo lanceerde het er al een rond Jon Bernthal als The Punisher.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Revolutie op poster 3e seizoen 'iZombie'
Series / Posters

Revolutie op poster 3e seizoen 'iZombie'

Zijn jullie klaar voor de zombieoorlog?

Het ziet ernaar uit dat The CW's iZombie iets van een revolutie door gaat maken in het derde seizoen. Op een eerste poster voor de derde reeks, zien we hoofdrolspeler Rose McIver, die haar best doet om zoveel mogelijk te lijken op Che Guevara. Hieronder het beeld.



Het beeld volgt op de finale van seizoen 2, met de titel Salivation Army, dat onthulde dat er een groep militante zombies was die van Seattle de hoofdstad van zombies wilde maken. De synopsis van dit seizoen laat zien dat Liz hier ook mee te maken gaat krijgen.

"In dit derde seizoen, heeft Liv ontdekt dat er meer zombies in Seattle leven dan ze ooit gedacht had. Sterker nog, er is een bedrijf dat een klein zombieleger in dienst heeft en dat leger bereidt zich voor op de dag dat de mensheid van hun bestaan leert. Major vindt een baan en acceptatie in dit leger.

Liv en Clive onderzoeken de moord op een zombiegezin, dat wellicht kan leiden tot een grote zombie-mensenoorlog. Rav's voormalige baas bij het CDC komt naar Seattle om onderzoek te doen naar de Max Rager-slachting. Blaine merkt dat het leven als mens zonder herinneringen aan zijn kwaadaardige verleden een zegening is en dus geen vloek. Peyton ontdekt een feit dat kan leiden tot een schurk die overal achter zit.

Dit seizoen eet Liv de hersenen en krijgt ze de eigenschappen van een dominatrix, een JACK-ASS achtige stuntman, een roddelaar op kantoor, een kleuterschooldocent, iemand die gelooft in samenzweringen, een dungeon master en veel meer mensen."


Vanaf 4 april te zien op The CW.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alle tv-series op Dvd & Blu-Ray in maart 2017
Series / Blu-ray Review

Alle tv-series op Dvd & Blu-Ray in maart 2017

Weer heel wat fraais deze maand.

Deze derde maand van het jaar staat er een mooi aantal titels op de releaselijst met Blu-ray en Dvd-uitgaven van uiteenlopende tv-series.

Welke uitgaven mag jouw collectie verwelkomen?

1 maart: NCIS (seizoen 13)
1 maart: Extant (seizoen 2)
1 maart: Criminal Minds (seizoen 11)
1 maart: NCIS: New Orleans (seizoen 2)
1 maart: Hawaii Five-O(seizoen 6)
1 maart: Voetbalmeisjes (De Complete Serie)
1 maart: The Last Panthers (seizoen 1) Ook op Blu-ray
8 maart: The Hollars (seizoen 1) Ook op Blu-ray
8 maart: Legends of Tomorrow (seizoen 1) Ook op Blu-ray
8 maart: Quarry (seizoen 1) Ook op Blu-ray
8 maart: The Night of (miniserie)
8 maart: Ballers (seizoen 2)

14 maart: Planet Earth II Ook op Blu-ray
14 maart: Happy Valley (seizoen 1-2)
17 maart: Victoria (seizoen 1) Ook op Blu-ray

22 maart: Once Upon a Time (seizoen 5)
24 maart: Sherlock (seizoen 4) Ook op Blu-ray
24 maart: Sherlock: The Abominable Bride Ook op Blu-ray
28 maart: Vera (seizoen 6)
28 maart: Prime Suspect: Tennison (seizoen 1)
29 maart: Hell on Wheels (seizoen 5, part 2) Ook op Blu-ray
31 maart: Flikken Maastricht (seizoen 11)

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tom Hardy hint naar tweede seizoen 'Taboo'
Series / Nieuws

Tom Hardy hint naar tweede seizoen 'Taboo'

BBC moet echter nog het groene licht geven voor nieuwe afleveringen.

Ondanks dat de BBC beweert nog geen officiële beslissing te hebben genomen over een tweede seizoen van Taboo, denkt hoofdrolspeler en bedenker Tom Hardy daar anders over. Toen Hardy en Steven Knight Entertainment Weekly te woord stonden, liet het tweetal weten dat ons explosieve ontwikkelingen rondom Toms personage James Delaney staan te wachten. Knight zei ten eerste het volgende over een tweede seizoen:

"We gaan het niet hebben over de geboorte van Amerika. Er staan ons wel een hoop explosieve dingen te wachten als er een tweede seizoen komt. We weten waar we heen willen met de serie, maar ik weet niet of we er al iets over weg mogen geven."

Hardy voegde daaraan toe:

"We gaan naar de volgende fase. De sleutel tot het verhaal is Colonnade. James is erg ambigu over de informatie die hij loslaat."

Toen Hardy tenslotte werd gevraagd of BBC het tweede seizoen het groene licht heeft gegeven, beantwoordde de acteur dit simpelweg met "Absoluut"!

Willen jullie een nieuw seizoen van Taboo zien?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.