search
Jonge Sheldon en zijn moeder gecast in Big Bang Theory prequel
Series / Nieuws

Jonge Sheldon en zijn moeder gecast in Big Bang Theory prequel

Een officiële pilot order ontbreekt, maar een deel van de cast is wel al bekend!

Geoffrey Ketels

Ondanks het feit dat een officiële pilot order voor de Big Bang Theory prequel nog steeds ontbreekt krijgt de cast wel langzaam maar zeker vorm. Ondertussen raakte namelijk bekend dat de jonge Sheldon en zijn moeder zijn gecast. De jonge Sheldon zou worden vertolkt door Iain Armitage terwijl diens moeder zal worden gespeeld door Zoe Perry. Opvallend feit is wel dat zowel CBS en de producers, namelijk Warner Bros. Television niet bereikbaar waren voor enig commentaar.


Bovenstaande is niet het enige wat bekend is over de Big Bang Theory prequel. Zo werd eerder reeds aangegeven dat de reeks zal worden geschreven door Big Bang co-creator Chuck Lorre en showrunner Steve Molaro. Ook co-creator Bill Prady heeft eerder reeds aangegeven mee te zullen werken aan het project.

De prequel van Big Bang Theory wordt momenteel omschreven als 'Malcolm in the Middle', maar dan met een jongere versie van Sheldon. Niemand van de originele Big Bang Theory cast zal een onscreen rol toegekend krijgen. Parsons wordt wel bij de nieuwe serie betrokken als executive producer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen