Billions krijgt derde seizoen

Billions krijgt derde seizoen

Het drama met Damian Lewis en Paul Giamatti krijgt nog een vervolg!

Geoffrey Ketels, 9 maart 2017 om 14:25

Showtime heeft bekend gemaakt dat het drama Billions, met Damian Lews en Paul Giamatti met zekerheid een derde seizoen krijgt. Dat er een extra seizoen zou aankomen stond eigenlijk reeds zo goed als vast. Het drama presteert dan ook bijzonder sterk voor het netwerk. Het tweede seizoen ging van start op 19 februari van dit jaar en de cijfers liegen er niet om. Op vandaag is er dan ook sprake van zomaar even 4,4 miljoen kijkers.
Showtime Networks president en CEO David Nevins wist het volgende over de aankondiging van het derde seizoen te vertellen;

"Billions blijft een serie die telkens weer betere prestaties weet neer te zetten. Deze prestaties worden bovendien niet alleen geleverd op vlak van kijkers, maar ook voor wat de recensies in de pers betreft. Eigenlijk is dit ook voor de hand liggend, want de serie kenmerkt zich door een unieke mix van puur entertainment. Het tweede seizoen valt bijzonder in de smaak bij de doelgroep en heeft ze nu al warm gemaakt voor wat er in het derde seizoen nog allemaal zit aan te komen!"

Ben jij een fan van de serie Billions en kijk je al uit naar de komst van het derde seizoen?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Billions, serie, Showtime

Informatie over de serie: Billions

Populair nieuws