search
Tweede seizoen voor 'Riverdale'
Series / Nieuws

Tweede seizoen voor 'Riverdale'

Waarmee er al acht nieuwe series besteld zijn door The CW.

The CW-serie Riverdale zal een tweede seizoen krijgen. Tegelijk lijkt The CW overwegen na het succes van de eerste afleveringen van de show, om nog veel meer aan Archie-gerelateerde series te maken. Het volgende seizoen zou in de herfst of begin 2018 te zien zijn.


Riverdale wordt door The CW omschreven als een "verrassende" versie van de Archie-comics. Centraal staan de levens van Archie (K.J. Apa) en zijn vrienden in het kleine stadje Riverdale. Daar blijkt zich iets duisters en vreemds af te spreken, en de grote vraag is wat dat is.

De show trekt in de Verenigde Staten gemiddeld zo'n twee miljoen kijkers per aflevering, wat relatief veel is voor de zender. Met de vernieuwing is het de achtste serie die The CW verlengd heeft tot nu toe. Daar bevonden al de vier DC-series - The Flash, Arrow, Legends of Tomorrow en Supergirl - onder, evenals Supernatural, Crazy Ex Girlfriend en Jane the Virgin.

Op dit moment is het nog de vraag wat er gaat gebeuren met vier andere series van The CW: The 100, iZombie, The Originals en Reign. Zodra daar nieuws over is, lees je dat natuurlijk hier.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen