search
Krijgt The Vampire Diaries een tweede spinoff?
Series / Nieuws

Krijgt The Vampire Diaries een tweede spinoff?

Het vermoeden wordt gewekt door een uitspraak van showrunner Julie Plec.

Geoffrey Ketels

Met de finale aflevering van het achtste seizoen komt er een einde aan het verhaal van The Vampire Diaries. Althans dat dachten we. Showrunner Julie Plec heeft namelijk in een interview aan The Hollywood Reporter laten uitschijnen dat er mogelijks nog heel wat meer op komst is voor de fans.


Volgens Plec heeft ze al een goed idee in haar hoofd voor een tweede spinoff van The Vampire Diaries. De eerste spinoff is er al een tijdje en luistert naar de naam 'The Originals'. Binnen enkele dagen is deze reeks, die zich focust op de originele vampieren trouwens reeds aan haar vierde seizoen toe.

Aandachtige kijkers van de finale aflevering van het laatste seizoen van The Vampire Diaries hebben misschien de hint van de makers wel begrepen. Caroline Forbes opent namelijk een speciale school voor kinderen die over buitengewone krachten beschikken, net zoals zijzelf. De school wordt bovendien gefinancierd door niemand minder dan Klaus (gespeeld door Joseph Morgan). Hier zou zomaar eens de basis kunnen liggen voor het verhaal van een tweede spinoff.

Zou jij graag een nieuwe spinoff zien van The Vampire Diaries?

Aanbevolen artikelen