'Big Hero 6' krijgt tweede seizoen

Dat terwijl de show nog niet te zien was.

Jim Pedd, 16-03-2017 10:12

Disney XD-serie Big Hero 6 moet nog in première gaan, maar er is alvast een tweede seizoen besteld. De animatieserie zal ergens in de loop van de herfst op televisie te zien zijn. The Hollywood Reporter meldt dat Disney nu officieel werkt aan een tweede seizoen. Voor beide seizoenen keren de castleden uit de film terug.
Maya Rudolph is te horen als Aunt Cass, Jamie Chung als GoGo Tomago, Scott Adsit als Baymax, Ryan Potter als Hiro, Genesis Rodriguez als Honey Lemon, David Shaughnessy als Freds butler Heathcliff en Stan Lee als Freds vader. Acteur Khary Payton neemt het van Damon Wayans Jr. over als Wasabi en Brooks Wheelon vult de stem van Fred in voor T.J. Miller.

Big Hero 6 pikt het verhaal direct na de gebeurtenissen in de film op, en zet de avonturen van de 14-jarige Hiro en zijn robot Baymax voort. Samen met zijn vrienden Wasabi, Honey Lemon, Fred en Go Go vormen ze het legendarische superheldenteam Big Hero 6. Ditmaal krijgt Hiro te maken met grote academische uitdagingen en buiten de campus zijn er nieuwe vijanden.

Bron: THR

Lees meer over: Big Hero 6, Disney XD, Maya Rudolph, Jamie Chung, Scott Adsit, Ryan Potter, Genesis Rodriguez, David Shaughnessy, Stan Lee, Khary Payton, Damon Wayan Jr, Brooks Wheelon, TJ Miller

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in