search

Ons nieuws van donderdag 16 maart 2017

The Good Fight krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

The Good Fight krijgt tweede seizoen

De spinoff van The Good Wife doet het meteen erg goed!

Geoffrey Ketels

CBS All Access heeft bekend gemaakt dat haar drama 'The Good Fight' met zekerheid een tweede seizoen zal krijgen. Deze aankondiging komt vrij vroeg aangezien het eerste seizoen nog maar net bezig is. CBS Interactive president en COO Marc DeBevoise wist er het volgende over te zeggen;

"Ondanks het feit dat er nog maar enkele afleveringen van het eerste seizoen van The Good Fight zijn uitgezonden merken we niet alleen heel veel enthousiasme op bij de kijkers, maar ook bij de critics. Dit zorgt er voor dat we er niet lang over moesten nadenken om een vervolg op de planning te plaatsen. Dit vervolg kan trouwens worden verwacht aan het begin van het jaar 2018."

The Good Fight is een spinoff van de serie 'The Good Wife' waarbij dezelfde showrunners, namelijk Robert en Michelle King actief zijn. De spinoff speelt zich af één jaar na de gebeurtenissen in de finale van The Good Wife.

Ben jij een fan van de serie en kijk jij nu al uit naar de komst van het tweede seizoen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Russo broers maken 'Quantum and Woody' serie
Series / Nieuws

Russo broers maken 'Quantum and Woody' serie

Over 's werelds slechtste superheldenduo.

De gebroeders Russo hebben genoeg te doen, naast hun werk aan de twee Avengers-films die ze nu filmen. Afgezien daarvan keren ze terug naar het kleine scherm binnenkort, om Valiant-comic Quantum and Woody te maken. Die comic draait om 's werelds slechtste superheldenduo.

Volgens The Wrap zijn Anthony en Joe Russo uitvoerend producenten samen met Mike Larocca en Dinesh Shamdasani. Ook zijn Ant-Man-scenaristen Andrew Barrer en Gabriel Ferrari aan elkaar verbonden als uitvoerend producenten en scenaristen. De comic heeft natuurlijk een synopsis:

"Ooit waren Eric en Woody Henderson onafscheidelijk. Adoptiebroers. Beste vrienden. Briljante geesten. Jaren later zijn ze van elkaar vervreemd en elkaars rivalen geworden, mislukkingen. De moord op hun vader leidt echter tot een beslissing van het duo, om samen te werken, kostuums te dragen en het tegen de misdaad op te nemen."

Een startdatum is nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Big Hero 6' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

'Big Hero 6' krijgt tweede seizoen

Dat terwijl de show nog niet te zien was.

Disney XD-serie Big Hero 6 moet nog in première gaan, maar er is alvast een tweede seizoen besteld. De animatieserie zal ergens in de loop van de herfst op televisie te zien zijn. The Hollywood Reporter meldt dat Disney nu officieel werkt aan een tweede seizoen. Voor beide seizoenen keren de castleden uit de film terug.

Maya Rudolph is te horen als Aunt Cass, Jamie Chung als GoGo Tomago, Scott Adsit als Baymax, Ryan Potter als Hiro, Genesis Rodriguez als Honey Lemon, David Shaughnessy als Freds butler Heathcliff en Stan Lee als Freds vader. Acteur Khary Payton neemt het van Damon Wayans Jr. over als Wasabi en Brooks Wheelon vult de stem van Fred in voor T.J. Miller.

Big Hero 6 pikt het verhaal direct na de gebeurtenissen in de film op, en zet de avonturen van de 14-jarige Hiro en zijn robot Baymax voort. Samen met zijn vrienden Wasabi, Honey Lemon, Fred en Go Go vormen ze het legendarische superheldenteam Big Hero 6. Ditmaal krijgt Hiro te maken met grote academische uitdagingen en buiten de campus zijn er nieuwe vijanden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mooie promo 'Doctor Who' seizoen 10
Series / Trailer

Mooie promo 'Doctor Who' seizoen 10

Cybermen, Missy, een nieuwe companion, een ruimtestation, 1814 en nieuwe schurken.



"Dit is de deur naar alles dat ooit geweest is en kan zijn," zegt Peter Capaldi's Doctor Who tegen nieuwe companion Bill (Pearl Mackie). Het is voor hem een manier om haar te werven in dit tiende seizoen van BBC-hit Doctor Who. De promo toont verder een aparte robot, een gigantisch ruimtestation, het jaar 1814, nieuwe schurken, oude Cyborgs en slechterik Missy (Michelle Gomez).

Dit wordt het laatste seizoen van Peter Capaldi als Doctor Who. Daarna zal iemand anders het stokje over moeten nemen. Capaldi is natuurlijk ook niet de enige die vertrekt, ook showrunner Steven Moffat stapt na jaren op. Hij heeft al een opvolger in Chris Chibnall, die na dit tiende seizoen op zoek mag naar een nieuwe Doctor.

Vermoedelijk ontmoeten we die nieuwe Doctor wel pas over pakweg een jaar, want naar het schijnt maakt Capaldi gewoon de Christmas Special dit jaar. Dan zou dat waarschijnlijk het afscheid van zijn Doctor zijn.

Dit tiende seizoen van Doctor Who is vanaf 14 april te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.