Adrien Brody gecast in vierde seizoen 'Peaky Blinders'

Adrien Brody gecast in s4 Peaky Blinders

Hij krijgt naar verluidt een behoorlijk grote rol.

Jim Pedd, 28 maart 2017 om 14:16

De opnames van het vierde seizoen van het Britse gangsterdrama Peaky Blinders zijn volop onderweg. Nu meldt bedenker Steven Knight tegenover Deadline dat niemand minder dan Adrien Brody gecast is in het vierde seizoen.
Steven Knight vertelde hier het volgende over: “Hij was de acteur die ik in gedachten had toen ik het personage bedacht. Ik weet zeker dat hij een grote aanwezigheid krijgt in de wereld van Peaky Blinders.” Zijn rol zal dus behoorlijk groot worden.

BBC’s Piers Wenger vertelde ook over de toevoeging: “Hij is een wereldberoemd acteur die bekend staat om zijn meeslepende spel. Ik kan niet wachten hem naast de rest van de fantastische cast van Peaky Blinders te zien en te kijken hoe hij het buitengewone werk van Steven Knight op BBC Two tto leven brengt.”

Het derde seizoen van Peaky Blinders eindigde met een behoorlijk intense finale. We zagen hoe de Shelby-familie verraden werd en in het komende seizoen zal moeten vechten om te overleven. Welke rol Brody hierin krijgt is niet bekend.

Bron: Deadline

Lees meer over: Peaky Blinders, BBC, Steven Knight, Adrien Brody, Serie, Seizoen 4

Informatie over de serie: Peaky Blinders

Populair nieuws