Derde seizoen 'True Detective' dichterbij

Derde seizoen 'True Detective' dichterbij

HBO geeft opdracht tot script.

Bram de Groot, 29 maart 2017 00:05

Na het fantastische eerste seizoen van True Detective verscheen er een jaar later een veel matiger tweede seizoen. HBO heeft een derde seizoen nooit echt afgeschreven, maar tot op heden werd deze ook niet nagejaagd. Nu meldt Entertainment Weekly dat er al twee afleveringen zijn geschreven door serie-bedenker Nic Pizzolatto. HBO zou zich dus voorbereiden op de terugkeer.
Ook meldt EW dat Emmy Award-winnaar en schrijver David Milch aangetrokken is om samen met Pizzolatto te kijken naar een volgend seizoen. Milch is bekend van zijn werk aan series als NYPD Blue, Deadwood en Luck. Naar verwachting gaat Milch niet de showrunner worden. Dit moet nog uitgedacht worden.

Ondanks dat beide seizoenen goed werden bekeken, werd het tweede seizoen flink afgekraakt door de critici. Matthew McConaughey, een van de sterren uit het eerste seizoen, heeft aangegeven graag terug te keren.

Overigens is Pizzolatto ook druk met een andere show, namelijk Perry Mason met Robert Downey Jr. Ook voor HBO.

Lees meer over: True Detective, hbo, seizoen 3, Colin Farrell, Taylor Kitsch, Vince Vaughn, Nic Pizzolatto, Matthew McConaughey

Informatie over de serie: True Detective

Populair nieuws