search
Cast 'Fresh Prince of Bel Air' weer even bij elkaar
Series / Foto's

Cast 'Fresh Prince of Bel Air' weer even bij elkaar

Een mini reünie, maar komt er een nieuw seizoen?

Will Smith is al jaren een A-List acteur, maar het is moeilijk te vergeten dat hij ooit begon met een NBC-komedie, The Fresh Prince of Bel-Air. De serie rond een fictieve versie van Will Smith is al sinds 1996 voorbij, maar de cast spreekt elkaar nog altijd. Dat blijkt wel uit onderstaande foto van een mini reünie. Het beeld werd geplaatst door acteur Alfonso Ribeiro, die het irritante neefje Carlton speelde.

Always amazing to spend an afternoon with my Fresh Prince family. Wishing that James Avery was still with us to make this complete.

Een bericht gedeeld door Alfonso Ribeiro (@therealalfonsoribeiro) op


Op het beeld zien we de belangrijkste hoofdrolspelers: naast Smith en Ribeiro zien we ook Karyn Parsons (Hilary Banks), Joseph Marcell (Geoffrey Butler), Tatyana Ali (Ashley Banks) en actrice Daphne Reid (Aunt Vivian), Zij was voor de eerste drie seizoenen niet de actrice die Vivian speelde, dat was Janet Hubert, die toentertijd ontslagen werd en vervangen door Reid. Grote afwezige is verder helaas acteur James Avery, die door een hartstilstand overleed.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen