Cast 'Buffy the Vampire Slayer' weer even bijeen

Cast Buffy the Vampire Slayer weer bijeen

Twintig jaar na de start van de serie, is iedereen weer terug.

Jim Pedd, 31 maart 2017 om 11:40

Twintig jaar. Zo lang geleden begon Buffy the Vampire Slayer al. Reden voor Entertainment Weekly om de cast en crew te verzamelen voor een fotoshoot. Bedenker en showrunner Joss Whedon vindt het allemaal maar surrealistisch: “Het voelt als een schoolreünie, maar veel erger, want ze zien er allemaal nog fantastisch uit. Ik had gehoopt dat een paar van hen een beetje aangekomen zouden zijn, maar dat mocht niet zo zijn.”
De show begon in 1997 en liep tot 2003. In totaal werden er 145 afleveringen gemaakt rond het personage Buffy (Sarah Michelle Gellar). Op een dag komt ze erachter dat het haar lotsbestemming is om het tegen uiteenlopende bovennatuurlijke wezens op te nemen. Tegen die achtergrond probeert ze het leven van een gewone tiener te leiden en wordt daarin bijgestaan door vrienden als Xander Harris (Nicholas Brendon) en Willow Rosenberg (Alyson Hannigan). Verder is er haar begeleider, Rupert Giles (Anthony Head) en waren er meerdere liefdes, waaronder Angel (David Boreanaz) en Spike (James Marsters).

Uiteindelijk werden er zeven seizoenen gemaakt, maar kwamen er in de comics nieuwe seizoenen. Die zijn nu al tot het elfde seizoen, waarbij Buffy allerhande nieuwe avonturen meemaakt. Verder is Joss Whedon nog altijd geïnteresseerd in een spin-off of film, maar de kans daarop lijkt klein.
Bron: EW

Lees meer over: Buffy the Vampire Slayer, Joss Whedon, Sarah Michelle Gellar, Nicholas Brendon, Alyson Hannigan, Anthony Head, David Boreanaz, James Marsters

Informatie over de serie: Buffy the Vampire Slayer

Populair nieuws