search

Ons nieuws van vrijdag 31 maart 2017

Trailer 'Dragon Ball Z: Light Of Hope'
Series / Trailer

Trailer 'Dragon Ball Z: Light Of Hope'

Robot Underdog is terug.



Alweer ruim twee jaar geleden verscheen op het YouTube-kanaal Robot Underdog een live-action pilot voor een Dragon Ball Z serie, met de titel Light of Hope. Het was een verfilming van de Android Saga, waarin de enige hoop voor het universum Vegeta en Goku's kinderen zijn: Trunks en Gohan. Fans waren veelal enthousiast.

Robot Underdog heeft nu een trailer vrijgegeven voor de tweede en derde aflevering in de web-serie. Ook nu zien de beelden er weer prima uit. Check de beelden hierboven.

In Dragon Ball Z: Light of Hope is hoop het enige waarvoor de mensen leven. Gohan en Trunks vechten tegen de onhoudbare Androids #17 en #18 en proberen zoveel als mogelijk mensenlevens te redden. De jonge Trunks moet nog veel leren van zijn mentor Gohan. Met vallen en opstaan proberen ze een straaltje hoop te vinden in de stevige strijd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poll: Welk 'Game of Thrones'-personage moet terugkeren?
Series / Poll

Poll: Welk 'Game of Thrones'-personage moet terugkeren?

Jij mag kiezen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Onlangs onthulden showrunners David Benioff en D.B. Weiss welke sterfgevallen in de serie Game of Thrones ze het pijnlijkst vonden. Als het aan hen lag, zouden ze ofwel Jack Gleesons Joffrey Baratheon, of Michelle Fairleys Catelyn Stark terugbrengen. Tegelijk vonden ze het ook erg pijnlijk dat Khal Drogo (Jason Momoa om het leven moest komen.

Maar Game of Thrones staat in zijn geheel bekend om hoe relatief makkelijk men omspringt met het dood laten gaan van hoofdpersonen. Naast Joffrey, Catelyn en Drogo kwamen nog vele anderen gewelddadig om het leven. Wat te denken van Ned Stark (Sean Bean), Robb Stark (Richard Madden), Ygritte (Rose Leslie), Tywin Lannister (Charles Dance), Hodor (Kristian Nairn), Stannis Baratheon (Stephen Dillane), Ser Barristan Selmy (Ian McElhinney)? Aan jullie vandaag de vraag welk personage terug zou moeten komen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Uitslag poll: Eigen einde kiezen niet populair
Series / Poll

Uitslag poll: Eigen einde kiezen niet populair

Netflix kan dit idee beter niet uitvoeren.

Een paar weken geleden vroegen we in een poll of jullie een eigen einde zouden willen kunnen kiezen voor series. Netflix overweegt namelijk de mogelijkheid om kijkers zelf eindes te laten kiezen. Dat zou eerst voor kinderseries gaan gelden, maar later mogelijk ook voor series voor volwassenen.

We vroegen jullie wat jullie van dat idee vonden en de uitslag moge duidelijk zijn. Als het aan jullie ligt, gaat de optie er niet komen. 78 procent van de stemmers koos namelijk voor de optie 'nee', op de vraag of ze zelf het einde van een serie zouden willen kunnen kiezen. Slechts 22 procent zag het wel zitten.

De voornaamste reden hiervoor lijkt vrij duidelijk te zijn. Showrunners vertellen tegenwoordig vaak zorgvuldig opgebouwde verhalen, die over meerdere afleveringen langzaamaan opgezet worden. Het zorgt voor een bepaalde reis van personages die je soms een ongemakkelijk gevoel geeft en andere keren juist een fijn gevoel. Het is in elk geval gedurfd en de enige manier voor showrunners om hun visie uit te ontwikkelen. Dat is niet mogelijk als er gekozen wordt voor eigen eindes.

Kortom: als het aan jullie ligt, komt de optie er om logische redenen niet.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Andrew Lincoln over ideale einde 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Andrew Lincoln over ideale einde 'The Walking Dead'

Lees hier over het opmerkelijke einde van Rick Grimes.

AMC wil voorlopig geen einde zien voor The Walking Dead. De show is ondertussen wel al aan het achtste seizoen toe en dat is behoorlijk wat voor een serie. Acteur Andrew Lincoln denkt daarom al hardop na over een mogelijk einde voor Rick Grimes. Indiewire noteerde een interessant einde voor het personage:

"Dit is hoe ik Rick wil zien sterven," begon Lincoln. "We zijn in de woestijn, ergens naar op weg en ik spring in een echte heldendaad van de bus. Ik spring eraf met een kung fu trap en verdien een actiefiguur. Maar halverwege word ik gebeten. Het maakt niet uit, ik ga gewoon door en wacht op het moment om te sterven."

Maar dan is er een twist. Rick lapt zichzelf op en gaat niet dood. "Het laatste shot laat zien dat ik me realiseer wellicht het geneesmiddel te zijn. Het laatste shot is vervolgens een grote hoeveelheid zombies die eraan komt. Rick staat op en volgt de sporen om zijn zoon Carl te zien, maar wordt alsnog van hem gescheiden door de zombies en ze gaan ieder hun eigen weg."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cast 'Buffy the Vampire Slayer' weer even bijeen
Series / Foto's

Cast 'Buffy the Vampire Slayer' weer even bijeen

Twintig jaar na de start van de serie, is iedereen weer terug.

Twintig jaar. Zo lang geleden begon Buffy the Vampire Slayer al. Reden voor Entertainment Weekly om de cast en crew te verzamelen voor een fotoshoot. Bedenker en showrunner Joss Whedon vindt het allemaal maar surrealistisch: "Het voelt als een schoolreünie, maar veel erger, want ze zien er allemaal nog fantastisch uit. Ik had gehoopt dat een paar van hen een beetje aangekomen zouden zijn, maar dat mocht niet zo zijn."

De show begon in 1997 en liep tot 2003. In totaal werden er 145 afleveringen gemaakt rond het personage Buffy (Sarah Michelle Gellar). Op een dag komt ze erachter dat het haar lotsbestemming is om het tegen uiteenlopende bovennatuurlijke wezens op te nemen. Tegen die achtergrond probeert ze het leven van een gewone tiener te leiden en wordt daarin bijgestaan door vrienden als Xander Harris (Nicholas Brendon) en Willow Rosenberg (Alyson Hannigan). Verder is er haar begeleider, Rupert Giles (Anthony Head) en waren er meerdere liefdes, waaronder Angel (David Boreanaz) en Spike (James Marsters).

Uiteindelijk werden er zeven seizoenen gemaakt, maar kwamen er in de comics nieuwe seizoenen. Die zijn nu al tot het elfde seizoen, waarbij Buffy allerhande nieuwe avonturen meemaakt. Verder is Joss Whedon nog altijd geïnteresseerd in een spin-off of film, maar de kans daarop lijkt klein.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dertigersdilemma in nieuwe FOX serie 'This Is Us'
Series / Nieuws

Dertigersdilemma in nieuwe FOX serie 'This Is Us'

De serie, die in Amerika ruim twaalf miljoen kijkers trok, ontving vorig jaar drie Golden Globe nominaties en won zeven andere awards waaronder People's Choice award voor 'Favorite New Drama'.

Drie dertigers worstelen met het dertigersdilemma in de Amerikaanse hitserie 'This Is Us'. De serie, die in Amerika ruim twaalf miljoen kijkers trok, ontving vorig jaar drie Golden Globe nominaties en won zeven andere awards waaronder People's Choice award voor 'Favorite New Drama'. Mede door dit succes is er besloten om nog twee seizoenen te maken. 'This Is Us' is geschreven en geproduceerd door de regisseur en schrijver van 'Crazy, Stupid, Love', Dan Fogelman en is vanaf 4 april elke dinsdag om 22:00 uur te zien op FOX.

Dertigers Kate (Chrissy Metz), Kevin (Justin Hartley) en Randall (Sterling K. Brown) worstelen ieder met hun eigen problemen. Kate (36) vecht al van kinds af aan tegen de kilo's en probeert zich te manoeuvreren in een wereld waarin maat 36 de norm lijkt te zijn. Kevin (36) begint genoeg te krijgen van zijn vrijgezelle levensstijl en inhoudsloze baan en staat elke ochtend op met de vraag: Is dit alles? Randall (ook 36) groeide op zonder zijn biologische vader en heeft de behoefte te weten te komen wie hij is en gaat naar hem op zoek. Deze drie levensverhalen komen op een bijzondere manier bij elkaar en zijn meer met elkaar vervlochten dan in eerste instantie lijkt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op DC-held 'Black Lightning'
Series / Foto's

Eerste blik op DC-held 'Black Lightning'

Een behoorlijk episch kostuum voor Cress Williams.

DC heeft talloze series in ontwikkeling voor zender The CW. Onderdeel daarvan is Black Lightning, die gemaakt wordt door Greg Berlanti. Van de show is nu een eerste beeld vrijgegeven, waarop we hoofdrolspeler Cress Williams als de titelheld kunnen zien. Hij ziet er behoorlijk episch uit, in een kostuum dat ontworpen is door Laura Jean Shannon. Zij werkte eerder mee aan films als The Jungle Book, Scott Pilgrim en Iron Man.



Over de show vertelde uitvoerend producent, schrijver en regisseur Salim Akil het volgende: "Ik wist veel te veel over de wereld als jonge knul in Richmond, California. Geweld, dood, hopeloosheid of het gevoel dat niemand om je gaf waren niet nieuw voor mij. Comics waren een geweldige manier om te ontsnappen. Ik was ongeveer 13 toen Black Lightning bedacht werd en eindelijk was er een zwarte superheld die om onze buurten en levens gaf. Hem tot leven wekken in een samenleving zonder hoop… is geweldig. Black Lightning zal die hoop bieden. En met het updaten van het kostuum, laat het een nieuwe generatie zien dat het tijd is om macht te grijpen en onze eigen superhelden te worden."

Als de serie begint, is Jefferson Pierce al jaren geleden gestopt als superheld. Maar nu zijn dochter gerekruteerd wordt in een bende, besluit hij het gevecht weer aan te gaan als burgerwacht, DC-legende en Black Lightning.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.