search
Dertigersdilemma in nieuwe FOX serie 'This Is Us'
Series / Nieuws

Dertigersdilemma in nieuwe FOX serie 'This Is Us'

De serie, die in Amerika ruim twaalf miljoen kijkers trok, ontving vorig jaar drie Golden Globe nominaties en won zeven andere awards waaronder People's Choice award voor 'Favorite New Drama'.

Drie dertigers worstelen met het dertigersdilemma in de Amerikaanse hitserie 'This Is Us'. De serie, die in Amerika ruim twaalf miljoen kijkers trok, ontving vorig jaar drie Golden Globe nominaties en won zeven andere awards waaronder People's Choice award voor 'Favorite New Drama'. Mede door dit succes is er besloten om nog twee seizoenen te maken. 'This Is Us' is geschreven en geproduceerd door de regisseur en schrijver van 'Crazy, Stupid, Love', Dan Fogelman en is vanaf 4 april elke dinsdag om 22:00 uur te zien op FOX.

Dertigers Kate (Chrissy Metz), Kevin (Justin Hartley) en Randall (Sterling K. Brown) worstelen ieder met hun eigen problemen. Kate (36) vecht al van kinds af aan tegen de kilo's en probeert zich te manoeuvreren in een wereld waarin maat 36 de norm lijkt te zijn. Kevin (36) begint genoeg te krijgen van zijn vrijgezelle levensstijl en inhoudsloze baan en staat elke ochtend op met de vraag: Is dit alles? Randall (ook 36) groeide op zonder zijn biologische vader en heeft de behoefte te weten te komen wie hij is en gaat naar hem op zoek. Deze drie levensverhalen komen op een bijzondere manier bij elkaar en zijn meer met elkaar vervlochten dan in eerste instantie lijkt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen