search
Rip Hunter ook in 3e seizoen 'Legends of Tomorrow'
Series / Nieuws

Rip Hunter ook in 3e seizoen 'Legends of Tomorrow'

De Time Master heeft gewoon een plek in het volgende seizoen.

DC's Legends of Tomorrow eindigde het tweede seizoen onlangs met een grote cliffhanger rond het personage van Arthur Darvill, Rip Hunter. Gedacht wordt dat het personage de serie snel zal verlaten, maar volgens uitvoerend producent Marc Guggenheim is dat niet het geval.


De Time Master heeft gewoon een plek in de nieuwe reeks. "We hebben plannen voor Rip volgend jaar. Het is gewoon in een andere capaciteit, dus niet per se als lid van het team." Nu is het verder de vraag waarom het tweede seizoen geen invloed heeft op andere The CW-series, die zich in hetzelfde fictieve universum afspelen.

"We benaderen in de schrijversruimte de tijd als een puzzel. Wat de Legends in de finale deden, was de puzzeldoos nemen, en die door elkaar schudden. We hebben de tijd dus kapot gemaakt vanuit het verlangen de boel nog gekker te maken in seizoen drie. […] Er zal een verklaring komen in seizoen drie, over waarom je geen dinosaurussen ziet in Central City. We willen de shows in dat opzicht graag gescheiden houden."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen