Crossover 'Inhumans' en 'Agents of SHIELD' onwaarschijnlijk

De kans dat het gaat gebeuren is niet heel groot volgens de showrunner.

Jim Pedd, 11-04-2017 10:05

Aangezien Inhumans de afgelopen drie seizoenen behoorlijk wat in de spreekwoordelijke pap van Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D. te makken hadden, is het apart dat de Inhumans nu een eigen serie krijgen op zender ABC. Gek genoeg mogen we er niet vanuit gaan dat er een crossover komt tussen de series. Jed Whedon, uitvoerend producent van SHIELD, legt uit dat de series een universum delen, maar enkel in abstracte zin.
"Zonder echt iets over de serie te kunnen zeggen, het bestaat in zijn eigen wereld, net zoals wij hebben geprobeerd een eigen wereld op te bouwen. Of er een crossover komt, moeten we nog zien," aldus Whedon.

"Alles is verbonden en het is leuk om daarmee te spelen. Maar het punt van onze serie is dat het onze serie is en we willen dat onze fans beloond worden voor het kijken ervan, zonder iets anders te moeten kijken. Tegelijk willen we ook dat er iets belonends is voor de mensen die ze allemaal volgen, zodat ze connecties beginnen te zien. Het is leuker voor mensen die het hele spel meespelen, maar als je dat niet doet, moet je er ook plezier in hebben."

Bron: DigitalSpy

Lees meer over: Agents of SHIELD, Marvel, ABC, Inhumans, Jed Whedon

Populair nieuws

Laatste serienieuws

De diepere betekenis in titels 'The Mandalorian'

De diepere betekenis in titels 'The Mandalorian'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix