Superman terug voor seizoensfinale 'Supergirl'

Superman terug voor seizoensfinale Supergirl

Tyler Hoechlin helpt zijn inmiddels ook beroemde nichtje weer.

Jim Pedd, 13 april 2017 om 08:00

Het was al een verrassing dat Superman (Tyler Hoechlin) in The CW-serie Supergirl mocht verschijnen, maar fans kunnen nu hun hart ophalen. Het personage maakt nog eens zijn opwachting in de DC-serie. Dit werd onthuld door E! News.
Tyler Hoechlins Superman zal in de finale van het tweede seizoen verschijnen, waar hij eerder in de eerste afleveringen te zien was. Waarom hij precies naar National City moet komen is niet bekend, al zijn er genoeg mogelijkheden: de Daxamites maken er een rommel van daar en er is een Luthor die snode plannen heeft. Genoeg reden dus voor Sups om de oversteek te maken en zijn nichtje Kara (Melissa Benoist) bij te staan.

Eerder legden de showrunners van Supergirl uit dat DC hen toestemming had gegeven Superman in twee afleveringen te tonen. Toentertijd waren ze vrij stellig met hun opmerking dat er geen andere plannen waren met het personage, en wees producent Andrew Kreisberg erop dat de beslissing bij DC lag en niet bij hem. Daar heeft men dus de hand over het hart gehaald en toestemming gegeven voor nog een verschijning.

Overigens kwam er eerder ook al een Cyborg Superman naar Central City…

Bron: E!

Lees meer over: Supergirl, The CW, Superman, Tyler Hoechlin, Melissa Benoist, Andrew Kreisberg, DC Comics

Informatie over de serie: Supergirl

Populair nieuws