Mark Gatiss ook in zevende seizoen 'Game of Thrones'

Mark Gatiss ook in S7 Game of Thrones

De Iron Bank of Braavos gaat weer een rol spelen.

Jim Pedd, 13 april 2017 om 10:04

Het zevende seizoen van HBO-serie Game of Thrones betreedt geheel nieuw terrein. De boeken van George R.R. Martin zijn ‘op’ en dus is het aan showrunners D.B. Weiss en David Benioff om de verdere richting van de serie te bepalen. Onderdeel daarvan blijkt een nieuwe verschijning van Iron Bank-hoofd Tycho Nestoris, die gespeeld wordt door Mark Gatiss.
Het personage van Gaitss verscheen tot nu toe pas in twee afleveringen, waarvan de meest recente in seizoen 5 aflevering The Dance of Dragons was. Daarmee is het verhaal van Tycho echter niet voorbij, want de acteur vertelde tegenover Express dit jaar in twee afleveringen te zien te zijn. En mogelijk zelfs in twee afleveringen in seizoen acht.

“Ja, ik deed het vorig jaar in Belfast. Ik kan niet meer dan dat vertellen, vooral omdat ik geen verdere informatie heb. Maar het was mooi om te maken. Wat ik zo leuk vind, is dat ik er geen belang in heb. Ik heb echt geen idee van de ins en outs. Mensen vragen me er van alles over, maar ik heb geen idee. Ik heb vier afleveringen gemaakt en er zijn er mogelijk nog twee. Het is een gigantische saga en ik heb geen idee en vind dat een fijn gevoel. Maar het was mooi om aan te werken. De laatste scène zit ik samen met - dat mag ik niet vertellen, want dat is een spoilers.”

In de serie is Tycho vooral bezig geweest met Stannis Baratheon en de Tyrells, maar nog niet naar de Wall en Winterfell. Dat gebeurde in de boeken wel, dus wie weet gaat het personage daar in het zevende seizoen naartoe om Jon Snow (Kit Harington) bij te staan. Vanaf 16 juli weer te zien.

Bron: Express

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, David Benioff, DB Weiss, Mark Gatiss, Iron Bank of Braavos, Tycho Nestoris, Kit Harington

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws