Zesde seizoen voor Nashville aangekondigd

Zesde seizoen voor Nashville aangekondigd

En Jeffrey Nordling is terug!

Geoffrey Ketels, 13 april 2017 om 14:32

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

CMT heeft bekend gemaakt dat haar populaire serie Nashville een zesde seizoen krijgt. Het zesde seizoen zal goed zijn voor 16 extra afleveringen. Bovendien heeft het netwerk eveneens bekend gemaakt dat niemand minder dan Jeffrey Nordling zal terugkeren in de tweede helft van het vijfde seizoen.
Nordling zal de rol op zich nemen van Brad Maitland, een bijzonder succesvolle, charmante, maar wel egoïstische eigenaar van één van de meest succesvolle record labels in Nashville. Nordling was eerder ook te zien in andere bekende series als Desperate Housewives en 24.

Het zesde seizoen van Nashville zal vermoedelijk in première gaan ergens in het voorjaar van 2018. Op moment van schrijven dienen er nog elf afleveringen van het vijfde seizoen te worden uitgezonden. In de tweede helft van seizoen vijf krijgen we niet alleen Nordling als nieuw personage voorgeschoteld, ook Rachel Bilson en Kaitlin Doubleday maken hun opwachting.

"Nashville is onze belangrijkste serie. We zijn dan ook bijzonder blij om vast te kunnen stellen dat de fans van de reeks inmiddels zijn uitgegroeid tot vaste CMT kijkers”; aldus CMT president Brian Philips.

Ben jij een fan van de serie Nashville en kijk je al uit naar het zesde seizoen?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: serie, Nashville, CMT

Informatie over de serie: Nashville

Populair nieuws