search
Eerste clip 'Orange is the New Black' toont seizoensopening
Series / Video/clip/featurette

Eerste clip 'Orange is the New Black' toont seizoensopening

Maar hoe het met die arme agent afloopt?



Het vierde seizoen van Netflix-serie Orange is the New Black eindigde met een knaller. De dames waren het met de plotselinge dood van Poussey zat en besloten in opstand te komen. Maar dat eindigde met een moment waarop Daya een geweer richt op C.O. Humphrey. Of ze schiet was niet zeker, maar Netflix heeft nu een nieuwe clip vrijgegeven waaruit blijkt dat dat wellicht zo kan zijn.

In bovenstaande video zien we dat Piper en Alex hun best doen om uit de buurt van de opstand te blijven, maar dat ze het daar nog wel eens moeilijk mee kunnen krijgen. Het vijfde seizoen, dat vanaf 9 juni te zien valt, speelt zich af over een kortere periode dan andere seizoenen.

"Een opstand, voortgedreven door de dood van Poussey, escaleert als de gevangenen controle over de gevangenis krijgen. Zodra ze wat macht proeven, breekt chaos uit in de hallen van Litchfield. Dit seizoen speelt zich in real time en gedurende drie dagen af, en zal de levens van de gevangenen voor altijd veranderen, nu ze vechten om vergiffenis, verlossing en respect."

Er zijn alvast twee nieuwe seizoenen besteld, zes en zeven, die naar het schijnt al deels opgenomen zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen