Eerste teaser en foto's 'Bloodline' seizoen 3!!

Eerste teaser en foto's 'Bloodline' S3!

Het nieuwste seizoen wordt op 26 mei a.s. beschikbaar gesteld door Netflix.

Zilko Tarici, 18 april 2017 12:25


De disfunctionele familie Rayburn keert op 26 mei a.s. terug voor het derde en laatste seizoen van Netflix-serie Bloodline. Vandaag hebben we de eerste teaser en foto's voor jullie van de tien nieuwe afleveringen die het nieuwe seizoen rijk is.

De Emmy-, Golden Globe- en WGA Award-genomineerde drama-thriller gaat over de demonen die schuilen onder de oppervlakte van een hedendaagse Amerikaanse familie. De Rayburns lijken hardwerkende modelburgers uit Florida Keys, maar gaan gebukt onder de duistere geheimen uit hun verleden. Wanneer paranoia en wantrouwen de boventoon voeren raken de relaties tussen de verschillende familieleden flink verstoord en worden goede mensen gedwongen om slechte dingen te doen.

De hoofrollen in Bloodline worden gespeeld door Emmy-winnaar Kyle Chandler, Sissy Spacek, Ben Mendelsohn (die een Emmy voor zijn bijrol won in 2016), Linda Cardellini en Norbert Leo Butz. De serie is een creatie en productie van Todd A. Kessler, Daniel Zelman en Glenn Kessler. De serie wordt geproduceerd door Sony Pictures Television voor Netflix.Bron: Netflix

Lees meer over: Bloodline, Kyle Chandler, Netflix, Ben Mendelsohn, Sissy Spacek

Informatie over de serie: Bloodline

Populair nieuws