search

Ons nieuws van dinsdag 18 april 2017

Eerste teaser en foto's 'Bloodline' seizoen 3!!
Series / Trailer

Eerste teaser en foto's 'Bloodline' seizoen 3!!

Het nieuwste seizoen wordt op 26 mei a.s. beschikbaar gesteld door Netflix.



De disfunctionele familie Rayburn keert op 26 mei a.s. terug voor het derde en laatste seizoen van Netflix-serie Bloodline. Vandaag hebben we de eerste teaser en foto's voor jullie van de tien nieuwe afleveringen die het nieuwe seizoen rijk is.

De Emmy-, Golden Globe- en WGA Award-genomineerde drama-thriller gaat over de demonen die schuilen onder de oppervlakte van een hedendaagse Amerikaanse familie. De Rayburns lijken hardwerkende modelburgers uit Florida Keys, maar gaan gebukt onder de duistere geheimen uit hun verleden. Wanneer paranoia en wantrouwen de boventoon voeren raken de relaties tussen de verschillende familieleden flink verstoord en worden goede mensen gedwongen om slechte dingen te doen.

De hoofrollen in Bloodline worden gespeeld door Emmy-winnaar Kyle Chandler, Sissy Spacek, Ben Mendelsohn (die een Emmy voor zijn bijrol won in 2016), Linda Cardellini en Norbert Leo Butz. De serie is een creatie en productie van Todd A. Kessler, Daniel Zelman en Glenn Kessler. De serie wordt geproduceerd door Sony Pictures Television voor Netflix.










Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
The Arrangement krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

The Arrangement krijgt tweede seizoen

Die net als het eerste uit 10 afleveringen zal bestaan...

Geoffrey Ketels

E! heeft bekend gemaakt dat de serie 'The Arrangement' een tweede seizoen krijgt. Net als het eerste seizoen zal ook deze terug uit 10 afleveringen bestaan. Eerder, namelijk in februari van dit jaar raakte ook al bekend dat, dat andere project van E!, namelijk 'The Royals' een vierde seizoen krijgt.

Op moment van schrijven wordt het eerste seizoen van de reeks nog uitgezonden. De laatste aflevering staat gepland voor uitzending op 1 mei. Het gemiddelde aantal kijkers (inclusief uitgesteld kijken) bedraagt tot op vandaag 1,3 miljoen. Het drama weet in het bijzonder goed te scoren onder de vrouwelijke doelgroep. In de leeftijdscategorie 18-34 is de serie momenteel de tweede best presterende van het jaar 2017.

The Arrangement is een project van Jonathan Abrahams. De cast bestaat uit onder meer Josh Henderson, Lexa Doig en Michael Vartan. Ben jij een fan van The Arrangement en kijk je al uit naar het tweede seizoen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer 'Outlander' seizoen 3!
Series / Trailer

Eerste trailer 'Outlander' seizoen 3!

In september keert Outlander terug.

Na de foto's van een paar dagen geleden heeft de zender Starz nu ook de eerste trailer onthuld voor het derde seizoen van Outlander. Het nieuwe seizoen keert in september terug met dertien afleveringen.

Het derde seizoen gaat gelijk door nadat Claire (Caitriona Balfe) terug is gekeerd in 1948. Ze is zwanger en worstelt met de gevolgen van spontane terugkeer en de gevolgen voor haar huwelijk met haar eerste man, Frank. Ondertussen leeft Jamie (Sam Heughan) in de achttiende eeuw en moet omgaan met de gevolgen van de historische slag bij Culloden en het verlies van Claire.

Ze verlangen terug naar elkaar, maar zijn eeuwen van elkaar gescheiden. Een pad vol avontuur staat hen te wachten en deze moet leiden naar een hereniging.

[video_embed]2006[/video_embed]
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.