Eerste beelden vijfde seizoen 'House of Cards'

Eerste foto's S5 House of Cards

De campagne gaat door, wie wint?

Jim Pedd, 24 april 2017 om 17:54

Nog een paar weken en dan gaat het vijfde seizoen van Netflix-hitserie House of Cards van start. Dit seizoen pikt de draad vermoedelijk direct na de finale van het vierde seizoen op, dus direct nadat de ontvoering van een Amerikaan compleet verkeerd gaat en eindigt met diens dood. Maar de campagne gaat door en dat zien we op de vier foto’s die zijn vrijgegeven.
Hieronder eerst een beeld van Kevin Spacey en Robin Wright, die duidelijk nog in het Witte Huis verkeren op dit beeld. Zij spelen de hoofdrollen in de show: Frank en Claire Underwood en voeren samen campagne voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen.Dan is er een beeld van Michael Kelly als Doug Stamper en Neve Campbell als LeAnn Harvey.Uiteraard ook van de grootste concurrent van de Underwoods in de strijd om het Witte Huis; Will Conway, gespeeld door Joel Kinnaman.Tot slot zien we nog dat de Underwoods druk campagne voeren.Vanaf 30 mei gaat de show weer verder. Ditmaal zonder showrunner Beau Willimon en velen hopen dan ook dat de serie het gewoon kan zonder de bedenker.


Lees meer over: House of Cards, Netflix, Kevin Spacey, Joel Kinnaman, Robin Wright, Seizoen 5, Beau Willimon, Neve Campbell, Michael Kelly

Informatie over de serie: House of Cards

Populair nieuws