Ron Howard werkt nog aan serie 'The Dark Tower'

Ondanks het ontbreken aan nieuws, komt die er gewoon.

Jim Pedd, 24-04-2017 17:59

De franchise rond Stephen Kings The Dark Tower moet uniek worden. Films en als brug tussen de release van die films, is het de bedoeling series te maken. Ron Howard heeft die ondanks het lange uitblijven van nieuws nog altijd in ontwikkeling. Howard vertelde aan TV Guide dat hij nog altijd aan het project werkt.
"The Dark Tower komt deze zomer uit. Het is een fantastische film, geregisseerd door Nikolaj Arcel. En we werken aan het component voor op televisie. Dat is nog geen definitief iets, maar op creatief vlak zou het goed werken, hand in hand met wat we willen dat de films gaan worden."

Toch is het een beetje de vraag hoe het gaat met die eerste film. Die staat gepland voor release in augustus en er is afgezien van een poster en een stel foto's nog niets vrijgegeven rond de film. Fans houden dan ook hun hart vast, maar wellicht komt het gewoon goed. King-verfilmingen zijn populair, het is alleen gek dat er nog geen trailer is geweest.

Die zou overigens wel op korte termijn vrijgegeven moeten worden. Houd onze zustersite Filmtotaal in de gaten voor nieuws daaromtrent!

Bron: TV Guide

Lees meer over: The Dark Tower, Ron Howard, Serie, Franchise, Stephen King

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie