search
Opnames 'Luke Cage' seizoen 2 beginnen in juni
Series / Nieuws

Opnames 'Luke Cage' seizoen 2 beginnen in juni

Het nieuwe seizoen zal ergens in 2018 beschikbaar worden gesteld door Netflix.

Hoofdrolspeler Mike Colter heeft onthuld dat de opnames van het tweede seizoen van Marvel-/Netflix-serie Luke Cage in de maand juni van start zullen gaan en zullen duren tot maart 2018. Colter deed de aankondiging tijdens de Chicago Comics and Entertainment Expo van afgelopen weekend. Deze berichtgeving komt na de tweet van actrice Simone Missick, die onlangs liet weten dat ze begonnen was met haar training voor de rol van Misty Knight in het nieuwe seizoen.


Voorgaande sluit aan op het feit dat Netflix nu drie nieuwe seizoenen van Marvel-series per jaar beschikbaar wil gaan stellen. Dit jaar kregen/krijgen we in elk geval Iron Fist(afgelopen maart), The Defenders (in augustus) en daarnaast ook The Punisher (waarvan nog geen releasedatum bekend is gemaakt). In 2018 kunnen we nu de tweede seizoenen verwachten van Luke Cage en Jessica Jones, alsmede een derde seizoen van Daredevil.

Rosario Dawson liet afgelopen weekend ook nog weten dat zij niet haar opwachting zal maken als Claire Temple zal spelen in The Punisher door haar overvolle schema.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen