AMC bestelt langer derde seizoen 'Into the Badlands'

AMC bestelt verlengd 3e seizoen Into the Badlands

Het seizoen wordt even lang als de voorgaande twee gecombineerd.

Jim Pedd, 27 april 2017 om 10:14

AMC is pas net zes afleveringen bezig met het tweede seizoen van serie Into the Badlands, maar heeft nu al besloten een derde seizoen te bestellen. Dat zal evenveel afleveringen krijgen als de eerste twee seizoenen gecombineerd. Het eerste telde er zes, het tweede tien en dus krijgt het derde seizoen er zestien.
In een statement schreef de zender: “Into the Badlands ziet er uniek uit. Het is een letterlijke balanceeract, die miljoenen gepassioneerde en toegewijde fans trekt. Dankzij bedenkers en showrunners Al Gough en Miles Miller, de geweldige cast, aangevoerd door Daniel Wu, het fantastische martial arts team, geleid door de ongelofelijke Master Dee Dee en fight directors Stephen Fung en Andy Cheng, en iedereen die verder bezig is met de serie en deze naar de fans helpt te brengen.”

En Gough en Millar: “We zijn blij en dankbaar om onze reis in de Badlands voort te mogen zetten met Charlie, Joel, Susie en al onze andere vrienden bij AMC. We willen ook een saluut brengen aan onze Ierse en Chinese partners! De gedachte om een uitgebreid, 16 afleveringen tellend seizoen te mogen maken, is zowel spannend als uitputtend!!”

Lees meer over: Into the Badlands, AMC, Al Gough, Miles Millar, Daniel Wu

Informatie over de serie: Badlands

Populair nieuws