search
Teaser voor 'The Boondock Saints: Origins'
Series / Nieuws

Teaser voor 'The Boondock Saints: Origins'

De broers MacManus keren terug.

De misdaadfilm The Boondock Saints uit 1999 krijgt een prequel-serie, met de titel The Boondock Saints: Origins. De bedenker van de film, Troy Duffy, bundelt de krachten met Don Carmody Television (DCTV). Sinds 2015 tracht Duffy de prequel-serie te realiseren.

The Boondock Saints gaan over de Ierse broers MacManus (Sean Patrick Flanery en Norman Reedus) die voelen dat ze een missie van God hebben om alle misdadigers in hun stad Boston te vermoorden. Door de media worden ze The Boondock Saints genoemd. De extravagante FBI-agent Paul Smecker (Willem Dafoe) zit achter hen aan. Een vervolg verscheen in 2009.

Hieronder een teaser voor The Boondock Saints: Origins, met het personage Rocco (David Della Rocco) uit de originele film.



Er wordt gestart met een 'fan-focused pre-order campaign'. Fans kunnen de serie vooraf al bestellen als digitale download of op Dvd. Zij die dit doen krijgen toegang tot exclusieve behind-the-scenes content, merchandise en een "limited edition subscription box". Geïnteresseerd? Ga naar BoondocksBack.com.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen