search
Poll: Favoriete thema 'American Horror Story'
Series / Poll

Poll: Favoriete thema 'American Horror Story'

Na zes seizoenen en nog minstens drie op komst, kunnen we eens een tussentijdse balans opmaken.

American Horror Story is een anthologie-reeks van zender FX, gemaakt door Ryan Murphy, die nu al zes seizoenen meedraait. Elk seizoen heeft weer een eigen verhaal, met een eigen thema, maar over het algemeen dezelfde castleden. Met een zevende, achtste en negende seizoen aanstaande, is het eens tijd om de tussenbalans op te maken. Vandaag dan ook de vraag, welk thema / welk seizoen jou tot nu toe het beste bevallen is.

Murder House: Draaide om een huis waarin meerdere moorden gepleegd waren en een gezin dat daar probeerde te wortelen.
Asylum: Speelt zich af in 1964 en volgt de patiƫnten, doctoren en verpleegsters die wonen en werken in het Briarcliff Mental Institution. Daar blijkt van alles niet pluis te zijn, want de bewoners zijn het slachtoffer van bovennatuurlijke krachten.
Coven: Volgt in 2013 de nakomelingen van de heksen die de Salem Witch Trials overleefd hebben en een mysterieuze school waar die heksen wonen.
Freak Show: In 1952 bezoekt een circus het slaapstadje Jupiter, waarvan de veelal misvormde leden proberen aandacht te trekken.
Hotel: Speelt zich in 2015 af in het retro Hotel Cortez, dat compleet met martelkamer gebouwd werd door eigenaar James Patrick March.
Roanoke: Laat zien hoe een gezin wordt lastiggevallen door klopgeesten en de nasleep daarvan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen