Nikolaj Coster-Waldau steunt fantheorie 'Game of Thrones'

Nikolaj Coster-Waldau steunt fantheorie GoT

Wordt het Jaime die zijn tirannieke zus Cersei om het leven brengt?

Jim Pedd, 2 mei 2017 om 12:14

Sinds we de eerste beelden zagen van hoe Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) aankwam in King’s Landing in de finale van het zesde seizoen van HBO-serie Game of Thrones, zijn er fantheorieën over wat hij zou kunnen doen met tirannieke zus Cersei (Lena Headey). Jaime keek geschrokken naar de hoofdstad van de zeven koninkrijk van Westeros, en leek ook niet per se blij toen zus Cersei op de troon bleek te zitten.
Het idee is dat het Jaime zal zijn die zijn zus uiteindelijk om het leven brengt. Nu sprak acteur Coster-Waldau met Mashable over de theorie en liet hij weten het daar wel mee eens te zin. “Ik bedoel, ik denk niet dat hij - ik wil alleen zeggen dat het een goede theorie is. Ik snap hoe mensen ertoe komene n het zou een mooie - het vormt een mooie cirkel, want ze worden samen geboren en uiteindelijk doodt hij haar… Het zou passend zijn.”

Ook is er een bepaalde symmetrie met een eerdere daad van Jaime, die Mad King Aerys doodde. “Je zou kunnen zeggen dat de motivatie voor die daad ongeveer dezelfde zou kunnen zijn als de motivatie voor het doden van Cersei. Al heb ik nog niets gezien voorafgaand aan het zevende seizoen, dat het geloofwaardig zou maken dat hij dat zou kunnen doen.”

Game of Thrones gaat in juli weer van start met uitzendingen.

Bron: Mashable

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Nikolaj Coster Waldau, Lena Headey, Jaime Lannister, Cersei Lannister

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws