2e seizoen 'Stranger Things' krijgt meer horror

2e seizoen Stranger Things krijgt meer horror

De uitdagingen voor onze jonge helden worden groter dan ooit.

Jim Pedd, 3 mei 2017 om 08:00

Netflix-serie Stranger Things keert later dit jaar terug en lijkt een stuk meer horrorelementen te gaan krijgen. Dit vertelt acteur Finn Wolfhard, die de rol van Mike Wheeler speelt. De kinderen in de cast, waaronder Millie Bobby Brown (Eleven), Wolfhard, Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas) en Noah Schnapp (Will) werden geïnterviewd door People en spraken over het nieuwe seizoen.
Wolfhard vertelde: “Ik denk dat dit seizoen een stuk duisterder wordt. En veel meer gericht op horror. Ik denk dat mensen het leuker gaan vinden dan het eerste seizoen.” En hij vervolgde: “Er zijn uitdagingen waar de personages tegenover komen te staan, die ook heel echt zijn. En die eng zijn.”

Waarop Matarazzo aanvulde: “Het toffe aan dit seizoen, is dat je inzicht krijgt in elk personage afzonderlijk. Je gaat veel meer zien van de levens van de personages en hoe ze met de gebeurtenissen [van het vorige seizoen] omgaan. Ik denk dat ze allemaal emotionele littekens dragen. Ze voelen zich eenzaam omdat hun beste vriend [Will] terug is en zich niet zoals vroeger gedraagt. Hij is veranderd.”

Het tweede seizoen gaat op Halloween in première en speelt zich een jaar na de terugkeer van Will af. Alles lijkt weer normaal te zijn, maar onder de oppervlakte schuilt duisternis en die bedreigt heel Hakwins.

Bron: People

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp

Populair nieuws