Eerste trailer 'The Defenders'!

De Avengers van New York vs. Sigourney Weaver.

Jim Pedd, 03-05-2017 16:13


De eerste echte trailer van The Defenders is binnen! Die begint met een verhoor van Jessica Jones (Krysten Ritter) door Missy Knight (Simone Missick). Die is duidelijk niet blij: Jessica heeft een onderzoek verstoord. En precies op dat moment valt Matt Murdock (Charlie Cox) binnen om wettelijke ondersteuning te bieden.

Dan zijn er wat korte schetsen van ontmoetingen tussen de verschillende helden. Zo gaat het niet heel soepel als Luke Cage (Mike Colter) en Iron Fist (Finn Jones) kennis maken. Maar gelukkig is er Claire Temple (Rosario Dawson) om iedereen bij elkaar te brengen. En dan is er nog Scott Glenns Stick, die duidelijk maakt dat de oorlog om New York gaat beginnen. Er zijn verder een paar beelden van de grote slechterik in de show: Sigourney Weavers Alexandra, die bijgestaan wordt door Elodie Yungs Elektra.

Vanaf 18 augustus is het acht afleveringen tellende seizoen in z'n geheel te zien op Netflix.

Lees meer over: Marvel, Netflix, The Defenders, Promo, Elektra, Elodie Yung, Daredevil, Matt Cox, Iron Fist, Mike Colter, Jessica Jones, Krysten Ritter, Iron Fist, Finn Jones, Sigourney Weaver

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie