search

Ons nieuws van woensdag 3 mei 2017

Alec Baldwin in Hulu's 9/11 drama
Series / Nieuws

Alec Baldwin in Hulu's 9/11 drama

Hij speelt de ex-CIA directeur George Tenet.

Geoffrey Ketels

Op Hulu's NewtFront presentatie is aangekondigd dat niemand minder dan Alec Baldwin is toegevoegd aan de cast van het aankomende 9/11 drama genaamd 'The Looming Tower'. Het script van de serie is gebaseerd op het non-fictie boek van Pulitzer Price winnaar Lawrence Wright en focust zich op de toenemende dreiging van Osama Bin Laden en Al Qaida. In het bijzonder belicht de reeks de onderlinge rivaliteit tussen de FBI en de CIA en hoe deze wellicht haar invloed heeft gehad op 9/11 evenals de oorlog in Irak.

Baldwin krijgt een gastrol in de serie als de ex-CIA directeur George Genet. George is de partner van Richard Clarke (Michael Stuhlbarg) in de strijd tegen Al Qaida. Ondanks dit gegeven lijkt het er naar uit te zien dat hij zomaar meer kan weten dan hij laat uitschijnen. Baldwin is lang niet de enige acteur die reeds met zekerheid deel zal uitmaken van de cast. Andere namen die eerder reeds bekend waren gemaakt zijn Jeff Daniels, Tahar Rahim, Peter Sarsgaard, Bill Camp, Virginia Kull, Louis Cancelmi, Ella Rae Peck, Sillivan Jones evenals Wrenn Schmidt.

Kijk jij al uit naar wat dit nieuwe, ongetwijfeld bijzondere drama allemaal voor ons in petto zal hebben?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer 'The Defenders'!
Series / Trailer

Eerste trailer 'The Defenders'!

De Avengers van New York vs. Sigourney Weaver.



De eerste echte trailer van The Defenders is binnen! Die begint met een verhoor van Jessica Jones (Krysten Ritter) door Missy Knight (Simone Missick). Die is duidelijk niet blij: Jessica heeft een onderzoek verstoord. En precies op dat moment valt Matt Murdock (Charlie Cox) binnen om wettelijke ondersteuning te bieden.

Dan zijn er wat korte schetsen van ontmoetingen tussen de verschillende helden. Zo gaat het niet heel soepel als Luke Cage (Mike Colter) en Iron Fist (Finn Jones) kennis maken. Maar gelukkig is er Claire Temple (Rosario Dawson) om iedereen bij elkaar te brengen. En dan is er nog Scott Glenns Stick, die duidelijk maakt dat de oorlog om New York gaat beginnen. Er zijn verder een paar beelden van de grote slechterik in de show: Sigourney Weavers Alexandra, die bijgestaan wordt door Elodie Yungs Elektra.

Vanaf 18 augustus is het acht afleveringen tellende seizoen in z'n geheel te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste poster Marvel-serie 'Inhumans'!
Series / Posters

Eerste poster Marvel-serie 'Inhumans'!

De hoofdrollen in de ABC-productie worden gespeeld door Anson Mount en Iwan Rheon.

Marvel Entertainment en ABC hebben de eerste officiële teaser-poster vrijgegeven van de later dit jaar te verschijnen miniserie Marvel's Inhumans. Op de poster zien we het bekende logo dat de borst van personage Black Bolt siert in de strips. Deze poster wekt de suggestie op dat we binnenkort ook de eerste bewegende beelden zullen gaan zien.

Marvel's Inhumans gaat over de koninklijke familie van Inhumans, die versplinterd raakt door een staatsgreep. De Inhumans weten te ontsnappen naar Hawaii, waar hun interactie met de mensheid en wereld om hen heen niet alleen hun eigen redding blijkt, maar ook die van onze planeet.

De hoofdrollen in Inhumans worden gespeeld door Anson Mount, Serinda Swan, Ken Leung, Iwan Rheon, Eme Ikwuakor, Mike Moh, Sonya Balmores, Isabelle Cornish en Ellen Woglom.

De eerste twee afleveringen van Inhumans worden op 1 september uitgezonden door ABC en zullen in Amerika ook in IMAX-theaters te zien zijn. De rest van de acht afleveringen rijke serie wordt dit najaar door ABC uitgezonden.

 

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ghost Rider toch terug in 'Agents of SHIELD'
Series / Nieuws

Ghost Rider toch terug in 'Agents of SHIELD'

Hij is in elk geval terug voor de finale van het vierde seizoen.

Waar we onlangs nog te horen kregen dat Gabriel Luna's Ghost Rider te duur was voor een vaste rol in Agents of S.H.I.E.L.D., blijkt nu dat ABC het budget nog eens even verhoogd heeft. Hij zal volgens TVLine in de finale van het vierde seizoen te zien zijn. De bevestiging volgt op een reeks hints van zowel acteur Luna, als het Twitter-kanaal van de serie.

De vraag is op welke manier de Ghost Rider terug zal keren. De laatste keer dat we Robbie Reyes zagen, viel hij samen met zijn oom Uncle Eli door een portaal gemaakt door Darkhold en Aida. Of hij daar nog gevangen zit, is nog even de vraag. Hieronder de Tweets van Luna en de 'serie' zelf:


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Voorlopig geen derde seizoen voor 'Master of None'
Series / Nieuws

Voorlopig geen derde seizoen voor 'Master of None'

Tot Aziz Ansari een stuk ouder is komt er mogelijk geen nieuwe reeks.

Aziz Ansari's Netflix-serie Master of None is immense populair. Achttien maanden heeft het geduurd eer het tweede seizoen op het streamingkanaal kon verschijnen (wat deze maand eindelijk het geval is). Wat kunnen we verwachten van het derde seizoen? Als dat er al gaat komen. Tegenover Vulture vertelde de acteur dat het komen van een nieuw seizoen niet zo zeker is. Voorlopig niet althans.

"Ik weet niet of we een derde seizoen gaan maken. Het zou me niet verbazen als ik een lange pauze nodig zou hebben, voordat ik er weer mee aan de slag kan," aldus de komiek. Hij wil alleen een nieuw seizoen maken als hij het gevoel heeft dat het beter zal zijn dan het vorige. En daar komt bij dat de serie gebaseerd is op ervaringen uit zijn verleden, dus moet er genoeg gebeurd zijn om een nieuw seizoen te rechtvaardigen.

"Ik moet een andere man worden, voordat ik aan de slag kan met een derde seizoen, zo denk ik er althans over," aldus Ansari. "Ik denk dat ik moet trouwen, of een kind moet krijgen of iets dergelijks. Er is verder niets meer te zeggen over het leven van een jonge, alleenstaande man in New York, die de hele tijd buiten de deur eet."

Het tweede seizoen zal op 12 mei te zien zijn. Dit seizoen heeft onder meer een complete aflevering in zwart/wit en eentje die zich geheel focust op de vriendschap van Dev en Denise (Lena Waithe), en eentje waarin Ansari in z'n geheel niet zit.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
2e seizoen 'Stranger Things' krijgt meer horror
Series / Nieuws

2e seizoen 'Stranger Things' krijgt meer horror

De uitdagingen voor onze jonge helden worden groter dan ooit.

Netflix-serie Stranger Things keert later dit jaar terug en lijkt een stuk meer horrorelementen te gaan krijgen. Dit vertelt acteur Finn Wolfhard, die de rol van Mike Wheeler speelt. De kinderen in de cast, waaronder Millie Bobby Brown (Eleven), Wolfhard, Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas) en Noah Schnapp (Will) werden geïnterviewd door People en spraken over het nieuwe seizoen.

Wolfhard vertelde: "Ik denk dat dit seizoen een stuk duisterder wordt. En veel meer gericht op horror. Ik denk dat mensen het leuker gaan vinden dan het eerste seizoen." En hij vervolgde: "Er zijn uitdagingen waar de personages tegenover komen te staan, die ook heel echt zijn. En die eng zijn."

Waarop Matarazzo aanvulde: "Het toffe aan dit seizoen, is dat je inzicht krijgt in elk personage afzonderlijk. Je gaat veel meer zien van de levens van de personages en hoe ze met de gebeurtenissen [van het vorige seizoen] omgaan. Ik denk dat ze allemaal emotionele littekens dragen. Ze voelen zich eenzaam omdat hun beste vriend [Will] terug is en zich niet zoals vroeger gedraagt. Hij is veranderd."

Het tweede seizoen gaat op Halloween in première en speelt zich een jaar na de terugkeer van Will af. Alles lijkt weer normaal te zijn, maar onder de oppervlakte schuilt duisternis en die bedreigt heel Hakwins.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.