Eerste poster Marvel-serie 'Inhumans'!

De hoofdrollen in de ABC-productie worden gespeeld door Anson Mount en Iwan Rheon.

Zilko Tarici, 03-05-2017 14:39

Marvel Entertainment en ABC hebben de eerste officiële teaser-poster vrijgegeven van de later dit jaar te verschijnen miniserie Marvel's Inhumans. Op de poster zien we het bekende logo dat de borst van personage Black Bolt siert in de strips. Deze poster wekt de suggestie op dat we binnenkort ook de eerste bewegende beelden zullen gaan zien.
Marvel's Inhumans gaat over de koninklijke familie van Inhumans, die versplinterd raakt door een staatsgreep. De Inhumans weten te ontsnappen naar Hawaii, waar hun interactie met de mensheid en wereld om hen heen niet alleen hun eigen redding blijkt, maar ook die van onze planeet.

De hoofdrollen in Inhumans worden gespeeld door Anson Mount, Serinda Swan, Ken Leung, Iwan Rheon, Eme Ikwuakor, Mike Moh, Sonya Balmores, Isabelle Cornish en Ellen Woglom.

De eerste twee afleveringen van Inhumans worden op 1 september uitgezonden door ABC en zullen in Amerika ook in IMAX-theaters te zien zijn. De rest van de acht afleveringen rijke serie wordt dit najaar door ABC uitgezonden.

 

Bron: Marvel Entertainment

Lees meer over: Inhumans, Marvel, Anson Mount, Iwan Rheon, Ken Leung

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix