search
Eerste poster Marvel-serie 'Inhumans'!
Series / Posters

Eerste poster Marvel-serie 'Inhumans'!

De hoofdrollen in de ABC-productie worden gespeeld door Anson Mount en Iwan Rheon.

Marvel Entertainment en ABC hebben de eerste officiële teaser-poster vrijgegeven van de later dit jaar te verschijnen miniserie Marvel's Inhumans. Op de poster zien we het bekende logo dat de borst van personage Black Bolt siert in de strips. Deze poster wekt de suggestie op dat we binnenkort ook de eerste bewegende beelden zullen gaan zien.


Marvel's Inhumans gaat over de koninklijke familie van Inhumans, die versplinterd raakt door een staatsgreep. De Inhumans weten te ontsnappen naar Hawaii, waar hun interactie met de mensheid en wereld om hen heen niet alleen hun eigen redding blijkt, maar ook die van onze planeet.

De hoofdrollen in Inhumans worden gespeeld door Anson Mount, Serinda Swan, Ken Leung, Iwan Rheon, Eme Ikwuakor, Mike Moh, Sonya Balmores, Isabelle Cornish en Ellen Woglom.

De eerste twee afleveringen van Inhumans worden op 1 september uitgezonden door ABC en zullen in Amerika ook in IMAX-theaters te zien zijn. De rest van de acht afleveringen rijke serie wordt dit najaar door ABC uitgezonden.

 

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen