search
Seizoen 13 'It's Always Sunny in Philadelphia' jaar uitgesteld

Seizoen 13 'It's Always Sunny in Philadelphia' jaar uitgesteld

De cast heeft het te druk met andere projecten.

Jim Pedd

Na een sterk twaalfde seizoen, verwachten fans natuurlijk snel nieuw materiaal van komedieserie It's Always Sunny in Philadelphia. Nu blijkt echter dat het mogelijk nog wel even duurt voordat het volgende seizoen te zien is. Actrice Kaitlin Olson, die de rol van Sweet Dee speelt, sprak met TV Guide en vertelde dat het wellicht nog wel even duurt voordat de serie weer verder gaat.


De actrice vertelde dat "we het volgende seizoen een jaar uitgesteld hebben". Vervolgens legde ze uit waarom: "We zijn dit jaar allemaal bezig met onze eigen projecten. Dus aan het eind van dit opnameseizoen van The Mick, zal ik me bezig gaan houden met Sunny."

De vertraging in opnames zou ertoe kunnen leiden dat de komedieshow It's Always Sunny pas in 2019 verder gaat. De laatste drie seizoenen gingen allemaal in januari van start, seizoenen daarvoor in september. Maar nu er nog geen productiedatum bekend is, lijkt een start in 2019 het meest waarschijnlijk. Wel is zeker dat de show terugkeert voor nog minstens twee seizoenen. Het duurt gewoon lang.

Aanbevolen artikelen