Identiteit schurk Savitar in 'The Flash' onthuld!

Identiteit schurk Savitar in The Flash onthuld!

En lees meteen de toelichting van showrunner Andrew Kreisberg.

Jim Pedd, 4 mei 2017 om 10:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eindelijk heeft The Flash onthuld wie er daadwerkelijk schuilt achter het masker van Savitar. Na de twist legt nu uitvoerend producent Andrew Kreisberg uit waarom men deze keuze gemaakt heeft en wat de toekomst brengt.
WE WAARSCHUWEN ER MAAR VOOR: NA DEZE VIDEO VOLGEN SPOILERS.


Er is een goede reden waarom Savitar altijd Barry (Grant Gustin) en zijn vrienden te slim af is. Hij heeft het allemaal al meegemaakt! Daar werd natuurlijk al vaak naar gehint: Savitar zei vaker dat hij de toekomst is. En nu weten we dus waarom. Andrew Kreisberg lichtte de beslissing toe:

“Wat erg cool is voor iedereen die dacht dat er geen plan was, en dat we dit gewoon zomaar verzinnen allemaal, is dat we dit altijd zo gepland hadden. Het idee dat de grootste schurk die we konden bedenken een beschadigde versie van onze held zou zijn, voelde interessant en verfrissend. We hebben niet alleen om te gaan met alles wat we al in The Flash gedaan hebben, maar ook met alles wat we in de andere series doen. Dus om onze hoofdrolspeler de held en de schurk te laten spelen, is iets wat we nog niet eerder gedaan hebben. En dat vonden wij als verhalenvertellers erg interessant.”

De aflevering van volgende week moet meer uitleg geven.

Bron: EW

Lees meer over: The Flash, Savitar, Barry Allen, The CW, Andrew Kreisberg, Grant Gustin

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws