search
Tweede seizoen voor 'Handmaid's Tale'
Series / Nieuws

Tweede seizoen voor 'Handmaid's Tale'

Het verhaal van het dystopische Gilead gaat verder.

Hulu heeft besloten de serie The Handmaiden's Tale een tweede seizoen te gunnen. De show haalt inspiratie uit het gelijknamige feministische boek van schrijfster Margaret Atwood uit 1985. Centraal staat een fundamentalistisch theocratische dictatuur, waarin een jonge vrouw gedwongen wordt als concubine te leven.


In een statement laat Hulu weten: "De reactie die we op The Handmaiden's Tale gekregen hebben, alleen al in de week sinds de première, is ongelofelijk. Het is een eer om samen te werken met deze getalenteerde cast en bedenkers, om een serie te ontwikkelen die mensen in het hele land raakt. Waar we ons sterke aanbod van originele series blijven uitbreiden, is The Handmaiden's Tale precies het type meeslepende en tot nadenken stemmende type verhaal dat we naar het publiek willen brengen. We kunnen niet wachten om de wereld van Gilead en visie van Margaret te blijven verkennen in nog een seizoen."

Hoofdrollen in de serie zijn er onder meer voor Elisabeth Moss, Alexis Bledel, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski en Samira Wiley.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen