Eerste teaser en foto Marvels 'Inhumans'!

Royal Family onthuld.

Bram de Groot, 05-05-2017 15:24

Na de poster is er nu ook een eerste foto en teaser verschenen op de belangrijkste personages in de nieuwe Marvel-serie Inhumans. Marvel Entertainment en ABC gaven onderstaande foto vrij via Entertainment Weekly en de teaser verscheen niet veel later online.
Uitvoerend producent Scott Buck gaf via EW ook enkele details prijs over de serie. Zo zal Attilan - het thuis van de Inhumans - zich niet op de aarde bevinden, is het personage van Ellen Woglom compleet nieuw en zal het belangrijkste personage Black Bolt voornamelijk met gebarentaal communiceren, al zal hij ook veel van zijn gevoelens voor zich zelf houden. Black Bolt praat niet.

Hieronder de teaser, gevolgd door de foto:
In de serie krijgen we ook de enorme hond Lockjaw te zien. "Lockjaw wordt waarschijnlijk het favoriete personage van het publiek. We vinden het geweldig om met hem te werken. Ik kan er nog niet veel over zeggen, maar hij wordt de uitblinker in de show," aldus Buck.

De cast bestaat uit Anson Mount (Hell on Wheels) als Black Bolt, Serinda Swan (Ballers, Graceland) als Queen Medusa, Ken Leung (Lost) als Karnak, Iwan Rheon (Game of Thrones) als Maximus, Eme Ikwuakor (Concussion, Extant) als Gorgon, Mike Moh (Empire, Street Fighter: Assasin's Fist) als Triton, Sonya Balmores (Beyond the Break, Soul Surfer) als Auran, Isabelle Cornish (Australia Day, Puberty Blues) als Crystal en Ellen Woglom (Californication, Outlaw) als het nog onbekende compleet nieuwe personage.

De eerste twee afleveringen, van de Nederlandse regisseur Roel Reiné, verschijning op 1 september in de Amerikaanse IMAX-bioscopen. In de herfst volgen acht afleveringen op ABC.

Bron: Marvel

Lees meer over: The Inhumans, IMAX, ABC, Agents of SHIELD, Marvel, Roel Reine, Anson Mount, Serinda Swan, Ken Leung

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Mogelijkheid voor terugkeer 'New Girl'

Mogelijkheid voor terugkeer 'New Girl'

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in