search
Schurk 'The Defenders' verbonden aan alle helden

Schurk 'The Defenders' verbonden aan alle helden

En alle afzonderlijke verhalen worden zo gekoppeld.

Jim Pedd
The Defenders wordt uiteraard de serie waarin de vier helden van Marvel en Netflix - Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) en Iron Fist (Finn Jones) gaan samenwerken tegen een grote schurk. Maar ook de schurken gaan samenwerken, aangevoerd door Sigourney Weavers Alexandra. Nu weten we iets meer over dat personage.

In een interview met TV Guide, vertelde Colter dat de schurken van The Defenders verbonden zijn aan de helden. "De slechteriken waar we mee te maken hebben, zijn een combinatie van verschillende entiteiten. En ze hebben allemaal iets te maken met onze afzonderlijke verhalen, die in elke individuele serie getoond zijn. Dus dit heeft al een tijdje geduurd. Het was niet duidelijk in de individuele series, maar nu zal je ontdekken dat alles wat met ons gebeurd is, de schuld is van een entiteit en dat we daarom aan elkaar verbonden zijn. En als we dat zien, begrijpen we elkaar en zullen we wel of niet samen vechten."

Waar Colter precies naar refereert, weten we natuurlijk niet. Wel moge duidelijk zijn dat Madame Gao en The Hand er ook iets mee te maken gaan hebben.

Aanbevolen artikelen