Lange featurette '24: Live Another Day'

Waarom moest Jack Bauer eigenlijk terugkeren?

Jim Pedd, 10-04-2014 09:37

Het duurt nog een maand voordat 24: Live Another Day te zien is, maar dat weerhoudt FOX er niet van een mooie special over de serie vrij te geven. Hieronder kun je in vier delen de special Jack is Back bekijken. Hierin werpen de cast en de producenten licht op een cruciale vraag: waarom moet de serie weer verder?
In deze opvolger op 24 moet de heldhaftige agent Jack Bauer (Kiefer Sutherland) weer aan de slag. Hij probeert een ondenkbare terroristische aanslag te voorkomen, die de wereld voor altijd zou kunnen veranderen. Maar problematisch is dat hij tijdens zijn missie ook achtervolgd wordt door agenten van President James Heller. Lukt het hem om de terroristische aanslag te voorkomen en uit handen van de geheime dienst te blijven?

Naast Kiefer Sutherland keren ook Mary Lynn Rajskub, Kim Raver en William Devane terug naar de serie. Verder zijn er een boel nieuwkomers, waaronder Yvonne Strahovski, Giles Matthey, Gbenga Akinnagbe, Michael Wincott en Judy Davis. In de Verenigde Staten beleeft 24: Live Another Day op 5 mei zijn première.
Bron: ComingSoon

Lees meer over: 24 live another day, 24, fox, jack is back, jack bauer, kiefer sutherland, mary lynn rajskub, kim raver, william devane, yvonne strahovski, giles matthey, gbenga akinnagbe, michael wincott, judy davis

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Yellowjackets'-schrijvers gauw weer aan de slag

'Yellowjackets'-schrijvers gauw weer aan de slag

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie