search
Eerste foto Superman-prequel 'Krypton'!
Series / Foto's

Eerste foto Superman-prequel 'Krypton'!

De opa van Superman moet zijn planeet zien te redden.

De eerste foto van Syfy-serie Krypton is vrijgegeven. De show dient als prequel op het verhaal van Superman en is daarmee de nieuwste DC-prequel. Eerder al maakte zender FOX de serie Gotham, waarin een jonge Bruce Wayne gevolgd wordt. In Krypton volgen we de grootvader van Superman, Seg-El.


Als Krypton begint, is dienst familie in verval geraakt en verstoten door de samenleving. Seg-El besluit ervoor te vechten de eer van zijn familie te herstellen en zijn geliefde wereld tegen chaos te behouden. Dat hem dat niet lukt moge, gezien het lot van de planeet, uiteindelijk niet lukken, maar toch is het interessant om te zien hoe men deze serie vormgeeft. Hieronder het beeld.

Krypton wordt geproduceerd door David S. Goyer. Showrunner is Damian Kindler, die eerder Sleepy Hollow maakte. Verder is de pilot van de show - waarvan een compleet eerste seizoen besteld is - geregisseerd door Colm McCarthy.

Rollen in de serie zijn er onder meer voor Georgina Campbell, Ian McElhinney, Elliot Cowan, Cameron Cuffe en Aaron Pierre. Er is nog geen releasedatum bekend, al zou de show dit jaar nog in première moeten gaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen