Officiële foto 'Star Trek: Discovery'!

Officiële foto 'Star Trek: Discovery'!

Met onder meer Michelle Yeoh.

Bram de Groot, 17 mei 2017 om 22:01

CBS heeft de allereerste foto vrijgegeven voor de nieuwe Star Trek-serie Star Trek: Discovery. De serie verschijnt nog dit jaar, via CBS All Access in de States en via Netflix in de rest van de wereld.
De eerste still uit Discovery toont ons Sonequa Martin-Green (The Walking Dead) als eerste officier Michael Burnham en Michelle Yeoh (Marco Polo) als kapitein Philippa Georgiou.

Maar Star Trek zal Star Trek niet zijn als er nog veel personages aan boord zijn. Dit zijn onder meer Jason Isaacs als Captain Lorca, Doug Jones als wetenschappelijk expert Saru, Anthony Rapp als wetenschappelijk expert Stamets, Terry Serpico als Starfleet admiraal Anderson, Maulik Pancholy als de medische officier Nambue, Sam Vartholomeos als junior Starfleet-officier Connor, Mary Wiseman als kadet Tilly, James Frain als Spocks vader Sarek, Chris Obi als Klingon-leider T’Kuvma, Mary Chieffo als Klingon-commandant L’Rell, Shazad Latif als lieutenant Tyler, Rekha Sharma als commendant Landry, Kenneth Mitchell als Kol, Clare McConnell als Dennas, Damon Runyan als Ujilli en Rainn Wilson als Harry Mudd.

Onder meer Alex Kurtzman, Bryan Fuller en Akiva Goldsman zijn de uitvoerend producenten. Discovery lijkt in mei te gaan debuteren.


Lees meer over: Star Trek Discovery, 2017, Michelle Yeoh, Marco Polo, Doug Jones, Anthony Rapp

Populair nieuws